Scheerkop voor mijn scheerapparaat snel geleverd en voor de laagste prijs.

Uitstekend.

Alles prima geregeld en en op afspraak bezorgd. Product voldoet aan alle eisen.

Heel snel, prima product voor een lage prijs

Heel snel.binnen gekregen. Prima product. Heel blij mee. Volgende keer weer.

Betrouwbaar en correct

Mijn besteld product is volgens belofte vooraf op tijd en netjes afgeleverd.

Prima levering.

Prima site en snel duidelijke bevestiging via e-mail

Snelle levering verschillende mogelijkheden hoe je het wilt hebben. Top

Snelle levering, goede prijs.

Mijn eerste ervaring met NextDeal is uitstekend bevallen, twee artikelen besteld en de volgende dag al geleverd tegen een scherpe prijs Kortom tevreden!!

Helemaal goed

Alles prima gegaan en mooi op tijd geleverd

Moest met spoed een partytent hebben op zaterdag. Vrijdags besteld, voor de zekerheid even nagebeld of de bestelling juist binnen was gekomen ( erg aardige persoon aan de andere kant van de lijn) en dat was zo. De volgende dag was mijn bestelling er. Goede service!

Perfect !!!!

Alles dik in orde !!

Duidelijke website, snelle levering, niets op aan te merken

Super bedrijf Partytent besteld,was niet compleet,1 telefoontje en binnen een uur al een reactie dat het na gezonden zou worden Netjes na geleverd en superblij met de partytent Zonet nog 2 partytenten besteld Goeie service en goede kwaliteit

Mooie prijs en doet wat ze beloven

Zoals ik hoopte: snel geleverd en een scherpe prijs.

Na eerst mail contact wat erg snel ging, ging ook de levering super snel.

goed geholpen

netjes geholpen met de vragen die ik had

Prima product, levering niet op de afgesproken dag

De zijwanden zijn prima, goede kwaliteit en maat. Het pakket is alleen drie dagen na de afgesproken dag pas geleverd, dat was teleurstellend.

Zonde

Ik ontving een defecte partytent, vroeg een retourbon aan maar heb deze nooit mogen ontvangen ... Hier zit ik nu met een defecte partytent, helpdesk die niet antwoord en de terugzending periode stilaan verstrekt. Mvg Stef

Complete rotzooi, goedkoop is duurkoop.

Partytent van €69,- gekocht, verwachtingen waren niet hoog, maar 1 briesje en de metalen!! buizen scheurde kapot. Levensgevaarlijk en kon direct de vuilnisbak in.

geen klachten, snel gelevers

Echt super

Snelle levering goeie service

Het kan beter

De levering was perfect. Na het uit pakken van de doos Zagen we dat een paar stokken Aan een kant niet meer rond waren Maar met behulp van een schroevendraaier kon ik het probleem verhelpen Controleer eerst voor dat jullie wat op stuurt het is jammer als je de tent niet op kan zetten als het niet goed is

Snelle service met goede info

Zeer snel geleverd

Snel geleverd en op tijd

Vlotte bestelling, vlotte levering.

Vlotte bestelling, vlotte levering.

Telefonisch goed, duidelijk en vriendelijk geholpen

Tromputte 9

6269 BC Margraten