Prima, snelle levering en goed verzorgd.

Naaimachine voldoet aan verwachtingen

Super. levering zeer snel

Mooie prijs

vlotte bestelling

De bestelling is vlot verlopen, snel antwoord en tracking info ontvangen. Het pakket deed er wel erg lang (6 dagen in plaats van de volgende dag) over om bij ons te geraken en was gewoon voor de deur achter gelaten terwijl wij niet thuis waren. Dank zij een attente buur werd het pakket op een veilige plaats gezet. Het probleem zat bij de verzending, niet bij de leverancier.

goede prijs en snelle levering

super snelle levering, en kwaliteitsproducten

blij met mijn product, alles volgens verwachtiging

Geheel volgens verwachting

Goede prijs, snel geleverd.

Volgens afspraak geleverd

Ik heb iets geretourneerd, die ervaring ivm jullie diensverlening was tot dusver positief. Ik wacht wel nog op terugbetaling.

Ondanks dat er een product niet naar behoren werkte. Hebben ze het snel en netjes opgelost.

Geld terugstorten duurt 14 werkdagen?!

Mijn geretourneerde product ligt al sinds 18-01-2023 En tot op heden heb ik mijn geld niet terug ontvangen, omdat het niet verwerkt is. Dit is toch zo slechte service, betalen moet wel direct uiteraard, maar geld terugstorten nemen jullie wel erg alle tijd voor. Belachelijk voor woorden, jullie moeten echt iets daaraan doen. Vandaar mijn 1 ster waardering, lager kon niet helaas.

Slechte vervoerder.

Op de website vermeld Nextdeal voor het vervoer gebruik te maken van PostNL & Instabox.Instabox is failliet en daardoor verwacht ik dat PostNL ingezet wordt voor levering. Maar dat bleek DHL te zijn. DHL is slecht!! En ook deze levering werd niet goed uitgevoerd. En mailtje naar NextDeal werd wel snel beantwoord; Pakket is onderweg. Maar je kunt als leverancier de beste service ter wereld proberen uit te voeren, als je DHL gebruikt ben je verloren. Bovendien wordt op de site niet vermeld dat DHL de vervoerder is.

Goed geregeld

Pakket goed verpakt, snelle antwoorden/ reactie op mail.

Product in eerste instantie niet volledig verstuurd maar goed hersteld

Nextdeal is snel, vriendelijk en wist zich goed te herstellen na het maken van een fout bij contrlole van verzending van het gekochte product.

Zeer tevreden, bizar snelle levering

‘S ochtends besteld, dezelfde dag al binnen. Ook nette prijs. Helemaal prima.

vlotte levering en opvolging aankoop

vlotte afhandeling van de aankoop alsook vlotte levering betalen per kredietkaart zou ook nog wenselijk zijn

Topbedrijf met topservice

Daar een Brother Naaimachine besteld op zondagavond maar kwam er na een paar uur achter dat ik toch een andere wilde. Op maandagmorgen gebeld om te vragen de eerste te annuleren en de andere te bestellen. Dat was geen enkel probleem en tot mijn verbazing had ik dezelfde avond mijn naaimachine al in huis. En 3 dagen later stond het bedrag van de eerst bestelde al weer op mijn rekening. TOP Bedrijf met top personeel dus.

Prima geregeld

snelle service

Doen wat ze zeggen. Product was zelfs beter dan de omschrijving. Blij mee

Zending en afhandeling retour heel snel,

Helaas is ergens een controle misgegaan, ik kocht een 2e kans product maar ontving een incompleet product waar het essentiële onderdeel van ontbrak. Wellicht verklaard dat de scherpe prijs? Maar je kunt er niets mee behalve terugsturen. Echt zonde. Wel snel en netjes afgehandeld

Supersnelle verzending

De verpakking van het product was beschadigd stond op de site. Product zelf als nieuw. Het klopt precies. Je bespaart veel om deze producten een tweede kans te geven. Aanrader deze site…

Prijs goed / levering matig

Goede prijs voor mijn aankoop (goedkoopste) maar de levering liet te wensen over. Namelijk ik liet het op mijn werkadres aankomen omdat we allebei werken. Komt het met de avondlevering van DHL en dit terwijl ik in de bestelling bij opmerkingen duidelijk had vermeldt let op zakelijk adres open van 8:00 uur tot 17:00. Dit wordt blijkbaar niet gelezen , dan kun je dat vak net zo goed van de website afhalen. Dus in het vervolg beter lezen heb nu vrijdagavond 13-01-2023 3 kwartier op het werk zitten wachten.

Snelle levering en product conform website

Gietijzeren pan gekocht uit de koopjes hoek. De pan zou lichte gebruik sporen hebben. De pan werd geleverd in een (aangebroken) doos voor een koffie machine, maar was zo goed als nieuw. Geen gebruikers sporen kunnen ontdekken. Levering was binnen 2 dagen, dus helemaal goed.

Snel geleverd, dekbed voelt licht aan, maar is voldoende warm

Ook bij koude nachten voldoende warm. Heb nog niet het zomer gedeelte er aan vast. In de beschrijving stond bevestiging d.m..v. rits, maar het zijn plastic drukknopen. Vooralsnog geen last van verschuiving van de vulling. Vanwege de prijs toch 4 sterren.

Tromputte 9

6269 BC Margraten