Heel goed snelle levering

Snel

Op tijd geleverd

Nergens leverbaar, wél bij NextDeal, nette prijs, snelle levering. Kortom Nette Deal bij NextDeal.

Positieve ervaring

Na plaatsen van de order, een supersnelle reactie. Zelfde avond nog met de bezorgdienst meegegeven. Volgende dag in huis. Klasse.

Originele producten aan scherpe prijs

Prima producten met een snelle correcte levering. Duidelijke info op de site en makkelijk te bestellen en afrekenen.

Heel snelle levering

Perfect in orde, blij mee!

Nieuw apparaat in alternatieve verpakking

Apparaat is nieuw en ongebruikt; wat hele lichte krasjes doordat het niet in de oorspronkelijke verpakking is geleverd. Functioneert naar behoren. Prima deal.

Doet wat het beloofd.

doet wat het beloofd.

Artikel is snel en in perfecte staat geleverd

sewing machine Brother 37

I have bought Brothers 37 sewing machine. It has been delivered fast. And the price was the best price I have seen online.

service en levering perfect zoals beloofd

Prima levering

Prima snelle levering.

Tevreden

eerste aankoop bij NextDeal

Eerste keer aankoop bij Nextdeal. Zeer tevreden. Snelle bezorging en apparaat goed verpakt. Het geen wat ik belangrijk vind bij elektrische apparaten.

Superrrr

Snel geleverd, kleine hick up, contact opgenomen met de klantenservice.. ontzettend fijn in het contact, meedenken en de oplossing. Dus helemaal goed!

Er was een probleempje met mijn bestelling en dit hebben ze heel netjes opgelost dus top gedaan!

Snelste service die ik ken.

Om 16 u nog snel besteld en volgende dag geleverd. Supersnel en de service ook. Hier beantwoorden ze je mailtje diezelfde dag nog. Geweldige service

Zeer snelle levering. Goed product!

Positief

Goede communicatie, snel geleverd aan scherpe prijs.

Alles in orde zoals in beschrijving en werkt perfect. Snel levering. Echt tevreden

Zeer goede prijs

Precies de soundbar die ik zocht

Omdat ik mijn smart TV in een ombouw heb geplaatst waardoor TV speakers minder goed hoorbaar zijn zocht ik een eenvoudige maar goede soundbar met ingebouwde subwoofer en surroundgeluid, die ook via afstandsbediening van TV kan werken. Alles vond ik bij Nextdeal en dan ook nog een eerder geroutineerd exemplaar tegen zeer voordelig prijsje, maar met de gewone garantie. Alles werkt helemaal top!

Ben erg tevreden!

Erg tevreden over het product en de snelle levering.

Product makkelijk besteld en snel geleverd

Een Magimix Nespresso koopjeshoek in de koopjeshoek besteld. In de beschrijving was aangegeven dat het apparaat lichte gebruikssporen had en dat was te zien aan de verpakking. Het apparaat zag er uitstekend uit en zijn er lichte gebruikssporen te zien als je heel goed zoekt.

Tromputte 9

6269 BC Margraten