Prettig

Aantrekkelijke prijs voor een mooi artikel. Snelle levering.

commande reçue très rapidement proficiaat

Nog laat besteld en toch de volgende dag in huis

Zelfs een zware naaimachine kwam gewoon (zoals de website belooft) op tijd. Perfect.

Geen terugbetaling na retour

Het artikel dat ik bestelde voldeed niet aan de juiste afmetingen. Ik stuurde terug maar heb ondertussen nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Na een mailtje is er dan toch gecrediteert

Prima en keurige levering.

Correcte levering en prima afhandeling naar volle tevredenheid.

super

Snelle levering, goede prijs voor product.

Goed, zoals het hoort

Goede Ervaring

ruim assortiment goede service

ruim assortiment goede service

Ik herken me totaal niet in de negatieve recensies die eerder zijn geschreven, zou kunnen dat artikelen besteld zijn in extreme drukke tijden en dan gaat er wel eens wat mis, we blijven tenslotte mensen, en mensen maken soms fouten. Ik vond mijn bestelling snel geleverd ook het gemak waarmee de bestelling geplaatst kon worden is dik in orde

Goeie service

Met nextdeal niks mis mee goeie service …. Ze zouden alleen van vervoersbedrijf moeten wisselen dat spullen wel brengt…

Snel geleverd en een juiste prijs kwaliteit verhouding

Vandaag besteld. Dag erna al hier.

helaas niet tevreden.

Helaas een soundbar gekocht die totaal niet werkte, optische kabel ingang was stuk. Box begon te kraken zodra er iets meer volume toegevoegd werd. Jammer. Lijkt wel of er niet gecontroleerd wordt of het echt werkt. Nu wachten of het geld op tijd terug gestort wordt. Zodat ik andere kan kopen.

Alles ging heel vlot, zowel het bestellen als de levering.

Goede prijs, snel geleverd

Laagste prijs gevonden via Google, 15% lager dan andere shops. Bestelling werd snel verzonden, en inderdaad gewoon geleverd voor de lage prijs.

Alles is naar wens verlopen.

Scherpe prijs

Goed product voor scherpe prijs.

Bandschuurmachine besteld. Werd binnen de aangegeven leveringstermijn bezorgd.

gewekdig

snel en acuraat

Geweldige service!

Snelle levering, super tevreden over de verleende service!

Snelle en vriendelijke klantenservice

Goede communicatie en snelle afhandeling bij de klantenservice

Goede webshop, goede prijzen, zeer snelle levering

Goede webshop, goede prijzen, zeer snelle levering

Slecht! Beter bij een andere winkel bestelen!

Slecht!

Geen klachten

Prix compétitif

Bonne communication.

Redelijk

Het pakket stond open en bloot bij de voordeur. Had dus zo gestolen kunnen worden. We waren door onvoorziene omstandigheden niet thuis.

Tromputte 9

6269 BC Margraten