Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Zeer correcte prijs.

Super service

Naaimachine gekocht,bleek een onderdeel kapot te zijn. Terug met naaimachine geweest,goed te woord gestaan. Dezelfde middag stond al iemand met een andere naaimachine voor de deur. Super

Geheel goed verlopen

Product is naar behoren en levering is goed verlopen. Realtime functie met berichtgeving was super.

Uitstekend bedrijf.

Vlotte levering met exacte tijdsaanduiding qua levering!

Doen wat er beloofd wordt

Product ontvangen zoals omschreven. Over de bezorging wordt ook goed geïnformeerd

Goed prijs kwaliteit en snel levering

Snel en netjes afgeleverd

Snel, netjes en vriendelijk afgeleverd

Goed opgevolgd en tijdig opgeleverd.

Tevreden

Fantastisch goed en SNEL!!

Zondag besteld, maandag geleverd, super snel.

Voldoende

Voldoende

C’était très juste

Tout était en ordre

Snelle levering tegen een uitstekende prijs!

N.v.t

koop er nooit weer iets

partytent besteld, en na 1x uitvouwen zat er al een scheur in! Slechte kwaliteit!!

Prima en perfecte levering, zeer netjes verlopen allemaal.

Snelle levering, artikel niet goed, refund kan sneller

De verzending van het bestelde ging zeer snel. Toen het artikel niet (goed) werkte, was duurde het belang voordat het terug kon ( goedkeuring/verzendlabel). Ook de terugbetaling duurde( daardoor) langer.

Goede levering

Goede en snelle levering

Goed product en tijdig geleverd. Top!

Dat dus.

Prima service, snelle levering

Blij met mijn koffiezetapparaat

Doos was beschadigd en er zat geen koffie meer bij verpakt zoals vermeld op de doos, maar product was in goede staat.

Snelle levering en de juiste bestelling.

Snelle levering en de juiste artikelen. Top

Zeer positief.

Goede en snelle levering! Scherpe prijzen en goede kwaliteit.

Naaimachine Brother CS10S voor mijn mama haar verjaardag gekocht en wat is ze er blij mee. Alles ging snel, van het plaatsen van de bestelling tot de levering. Ik ben zeer tevreden en hopelijk kunnen we lang gebruik maken van de machine zonder complicaties.

Impeccable

Matig-Tevreden

Tevreden met mijn espresso koffie apparaat, echter was deze wel afkomstig uit Duitsland. Inclusief Duitse gebruiks aanwijzing. Dus op internet even de Nederlandse gebruiksaanwijzing moeten downloaden.ook waren de kortingsbonnen van nespresso helaas niet geldig aangezien die alleen bij verkoop in Nederland gelden. Jammer als ik dit van te voren had geweten had ik het bij ander bedrijf besteld

Alles volgens verwachting

Tromputte 9