Prima, duidelijke communicatie en vlot geleverd.

Ik kende de website niet. Het was de voordeligste prijs. De goede reviews trokken me over de streep. Geen spijt ervan, alles vlot verlopen.

prim, eerlijk en vertrouwd

k had een afgeprijsd artikel besteld, (verpakking was open geweest en t was ooit geretourd) product was zeer netjes en volgens beschrijving. niets mis mee. bestelling kwam snel binnen. k zou hier zo weer bestellen

Probleem uiteindelijk naar alle redelijkheid opgelost.

Probleem ondervonden met aangeschaft product maar dit is uiteindelijk naar redelijkheid beiderzijds opgelost.

Simpelweg top!

Scherpe prijs voor mijn Garmin Watch en super snel de volgende dag bezorgd.

Levering conform beschrijving. Product is goed!

Besteld en ontvangen.

Besteld en ontvangen.

2de kans toestel als nieuw maar de helft goedkoper. Snelle en zorgvuldige levering.

Tolino Vision 5 is Duitse versie

De tolino Vision 5 blijkt een versie te zijn voor de Duitse/Oostenrijkse/Zwitserse markt. Derhalve kun je je niet aanmelden met een Nederlands libris account. Dit heb je nodig om boeken rechtstreeks op de e-reader te kunnen kopen en om boeken te synchroniseren in de cloud/app. Gelukkig kunnen ze dat via Libris aan de hand van een serienummer aanpassen. Mijn bestelling werd snel via Instabox geleverd, maar persoonlijk vind ik dit geen fijne dienst, aangezien ze alleen ‘s avonds leveren en je niet op een pakketpunt kunt laten leveren.

Gewoon perfect

Super snel geleverd zeer te vrede

Snel, betrouwbaar, zorgvuldig

Titel zegt alles. Ik kende nextdeal.nl niet, maar naar het lezen van de reviews erover was 't duidelijk dat ze legit zijn. Maar ze zijn meer dan legit, gewoon super goed!

Héél tevreden over mijn aankoop.

Mijn eerste ervaring met de naaimachine was héél goed. Héél handig in gebruik en aangenaam om mee te werken. Twee minpuntjes : verlichting héél flauw. voetpedaaltje mocht wat zwaarder geweest zijn.

Prima prijs en snel geleverd

Prima prijs en snel geleverd.

Vlot besteld en geleverd, maar geen communicatie.

Het bestel en leverproces verliep vlot. Alles was op voorraad en werd zoals aangegeven snel geleverd. Minder goed vond ik de communicatie. Geen email om de bestelling en betaling te bevestigen. Ook niet met de melding dat het pakket verzonden was of met een trackingcode. Hierdoor was het wat raden naar het goede verloop van de geplaatste bestelling.

Alles Top!

Snelle levering van Bosch Tassimo uit koopjeshoek. Product is gewoon nieuw de doos was iets beschadigd, dus no problemo. Wel 50% voordeliger. Heel blij mee. Heerlijke koffie! Nextdeal tussen mijn favorieten gezet!

goede toko

Perfect afgehandelde levering

Perfect afgehandelde levering.

snelle en correcte levering

Bestellen is makkelijk en wordt vlot afgehandeld

snelle levering super

snelle levering en beste prijs, super

Erg goed

Snel verzonden, goed verpakt.

Super snel thuisbezorgd mijn nieuwe broodmachine. 's'avonds stond er weer een heerlijk nieuw brood klaar

bon service très rapide

bon prix,service rapide bon prix mrerci

Overzichtelijke website.

Mijn artikel was snel gevonden. Het bestelproces verliep goed. De aangekondigde verzendtermijn (1 dag) klopte precies.

Snelle levering!

Uitstekend met top service

Tent snel geleverd maar omdat we deze pas drie weken later nodig hadden toen pas opgezet. Na het opzetten bleek er een scheur in het dak te zitten meteen gemaild en drie dagen later hadden we al een nieuwe!

Echt snel service en prijs is topp

Ik heb kitchen aids rvs plat bestel,,vandaag bestel morgen thuis en netjes mooie verpakking,en echte beste kwaliteit,,en snel service,topp

Tromputte 9

6269 BC Margraten