Betrouwbare site en snel geleverd!

De bestelling was snel geleverd en er is een duidelijke communicatie.

Snel en ze houden je op de hoogte.

Het duurde lang voor het pakket aankwam

Ik weet niet of ik de volgende keer nog wat bestel bij dit bedrijf alleen als zij het met post NL verstuurd dan wel altijd vlotten levering.

Heel tevreden

Snelle levering en heel goede prijs

Snel en goed geleverd

Goed product

Super een echte aanrader

Snelle levering, goede prijs en prima kwaliteit.

Super snel geleverd, thanks

Snel correct geleverd

Ik hoop dat eventuele garantie retouren goed gaan

Dd jul ‘22 Bezorger was TOP! Service call center had 20 wachtenden voor me. Na 2 dagen was de derde dag wel goed en blijkt dat de track-n-trace wel accuraat is. Bezorger vertelde mij dat ze een achterstand aan het verwerken waren en de track-n-trace functie door mezelf leerde wel accuraat is. Mijn extra bezorgdag met een sorteerfout klopte helemaal. Bezorger vertelde mij dat jullie een achterstand aan het verwerken waren en dat is natuurlijk helemaal prima. Wel lastig om die extra avonden weg te plannen; misschien extra dag erin gooien als marge. ;-) Dankjewel!

Voor 23.59 besteld, volgende dag in huis wordt niet waar gemaakt.

Product is prima, levering kan beter. Hier besteld omdat ik het de volgende dag in huis wilde hebben voor een klus. Dat werd helaas niet waar gemaakt.

Goede bezorging

Het product voldoet aan de beschrijving en verwachting.

Snel en goed geleverd

Zaklamp Ledlenser.

Goede trace en trace

Goed en snel geleverd

Supersnelle levering

Levering binnen een dag. Geheel conform toezegging op website.

Zeer snelle antwoorden op vragen via mail

Vraag naar garantie werd dezelfde dag na 2 h al beantwoord

Goedkoper dan andere aanbieders

Alles is duidelijk en een goede samenwerking met Instabox. Het duurt wel langer voor je je bestelling in huis hebt.

Gewoon zoals het altijd zou moeten zijn.

Prima service, alles op tijd aangegeven en afgegeven.

Hele vriendelijke bezorger.

Zeer snel en goed

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Op zondagmiddag besteld op maandag avond geleverd

goede prijs , snel geleverd

goede prijs , goede communicatie , snel geleverd

Broodbakmachine Panasonic

Snelle levering en product zoals verwa

Geen bericht is altijd goed bericht toch?

Perfect geholpen door NextDeal! PostNL wilde bij mij niet leveren aan de deur omdat de chauffeurs dit te ver vinden rijden! Prima opgelost door NextDeal.

Snel bezorgd, uitstekend product

Ik heb een Singer naaimachine besteld, die uit de doos was geweest. Er stond bij dat deze nog als nieuw was. Dat klopt, de naaimachine werd heel snel en keurig bezorg en is inderdaad als nieuw!

Tromputte 9

6269 BC Margraten