Rapide et colis bien emballé

Bons prix aussi

Artikel was snel geleverd helaas niet direct uitgepakt moest wachten tot ik er hulp bij had bij deze wasmachine plank Had ik dat maar wel gedaan dan had ik gezien dat er een wieletje kapot was Jammer dat daar niet naar gekeken is

Betrouwbare en uitstekende webshop

Tot mijn verbazing had ik in de vroege ochtend wat besteld en in de vroege avond dezelfde dag was het al binnen.

Erg tevreden

Alles is goed gegaan snel geleverd doos was wel kapot maar dat wist ik spullen waren goed en heel erg blij mee

RETOUNEREN IS LASTIG

het door mij aangeschafte product is niet wat ik in gedachten had. Dus wil ik het retourneren. Hiervoor moet een code aangevraagd worden. Dit duurt inmiddels al 4 dagen.

Goed product snelle en correcte levering

Goed product, goede prijs en snelle en correcte levering

prima prijs en snelle levering

prima prijs en snelle levering

Uitstekend....

Adequaat, correct en coulant zijn de trefwoorden die van toepassing zijn. Snel aan de telefoon en slaan spijkers met koppen.....

Netjes op de tijd geleverd

Mooie artikelen voor een goede prijs en snelle levering

Product wat wij zochten was duidelijk het goedkoopste bij Nextdeal. En levering was, zoals aangegeven, snel in huis.

Prima snelle levering.

Prima snelle levering.

‘s Avonds besteld en volgende dag geleverd tegen strakke prijs.

Netjes, snel en goed.

supergoede aanbieding

supergoede aanbieding en snelle levering.

Avondbezorging is top

Avondbezorging binnen klein tijdslot is top. Bezorger netjes en op tijd.

Snel en zeer correct geregeld

Beste prijs op dat moment !

gewldig

snel besteld en snel geleverd

product voldoet aan verwachting en is heel snel geleverd

prima product en snel geleverd volgens afspraak

Prima deal

Snel bezorgd, blij mee

mijn eerste ervaring met NextDeal

correcte bezorging met vriendelijke koerier

Binnen de 24 uur van bestelling werd het pakket geleverd in perfecte conditie

Perfecte service!

Snel, correct en goed product

Ik heb de stofzuiger nog niet ingesteld vanwege een andere tijdelijke indeling beneden, maar komt tot goed

Snel geleverd in beschadigde verpakking

De bestelling werd snel geleverd, helaas wel door transporteur Instabox. Het pakket werd ondanks dat we gewoon thuis waren bij de voordeur in de regen neergelegd. Omdat er geen omdoos om het pakket zat was er een groot gat in de originele verpakking ontstaan, waarschijnlijk door ruwe behandeling. Al met al een teleurstellende ervaring. Ik wacht liever iets langer op de aflevering door een minder slordige transporteur.

Tromputte 9

6269 BC Margraten