Was goed

Goede service en communicatie

Niet zo fijn

Ik heb een apparaat met een type G-stekker. Leuk voor in Groot-Brittannië, Ierland, Malta, Maleisië, Singapore & het Arabische Schiereiland, maar niet in Nederland. Belachelijk dat ze je die verkopen en omruilen doen ze moeilijk over. Doet me verdriet dat er zulke mensen zijn.

Alles was perfect

Van het contact met de klantenservice tot het bezorgen van het product verliep heel erg goed. Deze webwinkel is een echte aanrader.

snel

heel goed

Vlugger in huis dan ik dacht

Vlugger in huis dan ik dacht,dikke tien

very good services

product with good quality and response questions very quickly, i would recommend friends to order from you

Product goed en snel geleverd

Prima te spreken over product , maar niet over de bezorging. Hoe kun je een naaimachine gewoon voor de deur neerzetten en weglopen zonder aan te bellen. Als ik niet thuis was geweest was dat een gestolen pakket geworden.

Kom maar op met jullie Next Deal

Behulpzame, vriendelijke medewerkster aan de telefoon, heel belangrijk. Product afgehaald. Voor mij lekker dichtbij. Ook daar heel vriendelijk personeel. En een grote hal vol spullen op een bedrijventerrein. Dus niet een of andere louche business, maar serieuze business. Je kunt hier met een gerust hart bestellen.

Snelle levering.

Ik vind het fijn,dat ze mijn bestelling niet nog in een extra doos hebben verpakt,maar in zijn originele doos is die verstuurd. Ik heb wat probleem met het artikel, maar wil hem niet retour sturen. Contact met de klantenservice verliep goed en snel .( ondanks dat ze me niet kunnen helpen.)

Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang in proces en op tijd bezorgd.

Uitmuntend! Doen wat ze beloven.

Goede communicatie, snelle service en supersnelle levering, top!

Prima!!!

Gewoon prima service

Prima geregeld

Top,doet prima wat men belooft te doen, Duidelijk, snelle levering

Niet kompleet en defect

Eerste aankoop...... levering was oké toebehoren en product was niet kompleet her product was tevens over de hele lijn defect Product teruggestuurd op 1 juni ik wacht nog op teruggave van mijn geld

Ik ben een beetje teleurgesteld dat mijn bestelling

Ik ben een beetje teleurgesteld dat mijn bestelling op een verkeerd huisnummer is afgeleverd wanneer ik u als huisnummer 1/1 geef het is niet nummer 11. Ik ben tevreden met het bestelde product zeer goed apparaat

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik ga vaker kijken op jullie site, goede aanbiedingen

Zeer tevreden met mijn nieuwe naaimachine

Helemaal top

Goed en duidelijk, snelle levering

geweldig

geweldig

snel geleverd

netjes en snel geleverd

Als snelverlopen

Aanrader! Snelle levering.

Op zaterdag mijn bestelling geplaatst. Is op maandag geleverd in de avond via Instabox, waardoor dit mogelijk was. Helemaal top! Want niet zo veel bedrijven leveren op maandag. Verder had ik nog niet eerder iets via Nextdeal besteld, maar is dus een betrouwbaar bedrijf.

Goed verzorgde informatie.

Wij werden prima op de hoogte gehouden over tijdstip levering.

Blij met de Siemens waterkoker uit de koopjes- hoek! Mooie vormgeving en goede kwaliteit voor de helft van de prijs!

Ik heb mijn pakket nog helemaal niets gehad.

Ik hoop dat het snel wordt geleverd.

Uitstekend !

Zo goed als nieuw product voor voordelige prijs. Daarbij een zeer snelle levering. Prima bedrijf en ga zeker vaker op hun site kijken !

Tromputte 9

6269 BC Margraten