Reactie van het bedrijf
Beste Paul,
Allereerst onze excuses voor dit ongemak, uiteraard doen wij ons best om al onze pakketten zo snel mogelijk en op een correcte manier bij onze klanten te krijgen.
Dit gaat over het algemeen probleemloos, echter soms kan er wat mis gaan in de bezorging.
Bij uw bezorging is het pakket vermist geraakt, het zou bij u bezorgd zijn, dit was echter niet het geval.
Onze klantenservice heeft na de melding vanuit u direct een onderzoek opgestart bij de vervoerder, deze heeft dit onderzocht en ons vervolgens gemeld dat ze het pakket kwijt zijn geraakt. Dit is uiteraard niet netjes.
Met bovenstaande reden is het aankoopbedrag dan ook aan u terug gestort, helaas was het product op dat moment tijdelijk niet direct leverbaar anders hadden wij deze voor u kunnen vervangen.
Uiteraard hebben wij een klacht doorgezet naar de vervoerder, dit mag niet gebeuren.
(Houdt u er verder rekening mee dat u met deze beoordeling de verkoper beoordeelt en niet de vervoerder).
Helaas kunnen wij het achteraf niet voorkomen dat dit is gebeurt, mocht u in de toekomst nogmaals bij ons willen bestellen laat ons dit dan op ons directe email adres weten onder vermelding van uw ordernummer van deze bestelling, wij zullen u dan een kortingscode toe laten komen.
Nogmaals onze excuses voor dit ongemak!
Met vriendelijke groet,
Team NextDeal.