Snel een uitlevering alleen pakket nooit ontvangen

Wellicht toch ket post nl of dhl werken.

Voldoende.

Het product was alleen verpakt in de originele verpakking, waarvan de zijkant deels was gescheurd. De levering was een dag later als toegezegd.

Geweldige firma die doen wat ze zeggen.

Karcher K7 besteld en geleverd gekregen binnen de gegeven termijn.

En de levering kwam ook nog eens een halve dag vroeger dan verwacht. Me happy

Heel goede service

Voorraad, snel, en up to date !

Good choice

I am satisfied. My coffee machine arrived quickly at home. The price was interresting. I recommended.

correcte afhandeling

Na aanschaf van een Singer naaimachine,die snel werd heleverd, bleek dat de bediening lastiger was dan aangenomen en daardoor niet het gewenste gemaksgebruik bood. In goed overleg geretourneerd en de terugberaking volgde kort daarop.

Vlug levering, alles in orde

Geen op of aanmerkingen, gewoon prima!

Snelle levering en uitstekend te volgen met track and trace.

De naaimachine die ik wilde aanschaffen was het meest voordelig en het snelst geleverd via Nextdeal.

Snelle en correcte levering

Mijn eerste bestelling gedaan, positieve ervaring. Goede info op site, snelle levering binnen er uur na bestelling verstuurd en ontvangen.

zeer snelle levering zoals belooft

snelle levering en artikel zoals aangeboden

Zeer snelle en juiste levering

Zeer goede service

Groot gemak; bijna perfect!

Bestellen bij NextDeal is simpel, levering is snel en product precies als beschreven. Enige kleine minpuntje (en daarom nog net geen 10) is dat geleverd wordt met Instabox (vroeger Redje Pakketje) zonder dat dit duidelijk is aangegeven. Een uitstekende carrier met goede service, maar biedt alleen avondlevering. Als ik dat vooraf had geweten, zou ik niet m’n kantooradres ingevuld hebben… Verder; TOP. Tot de volgende.

Correct

Correct en op tijd geleverd

prima!

Duidelijke communicatie en de volgende dag netjes bezorgd. Prima dus.

Heel slecht

We hebben nog altijd ons pakketje niet! Jullie bezorgdienst zegt dat ze donderdag avond en vrijdagavond bij ons langs zijn geweest maar dat klopt niet. Wij en de buren waren thuis en omdat we op een pleintje wonen kunnen we dat gemakkelijk controleren ! Het zou nu vanavond tussen 17.30 en 22.30 bezorgd worden. We zijn benieuwd en zo niet neem ik morgen contact met jullie op. Vr Gr Pieter Noordhuis

Easy and convenient.

Easy to compare, easy to order. Delivery as promised. Goods arrived in perfect condition. As it should be ;-)

Goede producten/prijs. Snelle levering

Product besteld en via de levering kon ik ‘live’ meekijken met de track&trace. Top Enige nadeel; waarschijnlijk gebeurd tijdens de verzending: mijn doos was gigantisch beschadigd/deuken maar de machine is gelukkig ongedeerd.

Correct en zeer vlot

Top!!!!

Bestelling optijd en zoals gepland aangekomen.

Pakje in goede staat geleverd

Leuke aanbieding

Leuke aanbieding op een stof om te kunnen oefenen met nieuwe naaimachine.

Makkelijk bestellen slechte bezorging

Makkelijk bestellen slechte bezorging