Prima, redelijk snelle levering en goede communicatie

En niet te vergeten aanbieder met de laagste prijs voor dit apparaat!

Smoothly

Easy ordering, fast shipment, so far we have no problems with the purchased device.

Prima afhandeling

Perfekt

Ik heb mijn bestelling ontvangt op tijd (2 dagen) en in goede staat (ik ben franstalig dus is het niet machelijk voir mij...)

Zeer snel en vriendelijk

Tot in detail op de hoogte gehouden en vriendelijk personeel.

Nog niets ontvangen

Besteld , betaald maar geen goederen

voldoet volledig aan mijn verwachting

precies zoals omschreven

Snelle levering prima communicatie

Helder, direct een degelijk

prima service

Niets op aan te merken!

Onderdelen voor mijn scheerapparaat besteld. Keurig afgeleverd met track&trace door Red je pakketje.

Supersnelle service

Laat op de avond besteld, volgende dag in de avond in huis. Top.

Superservice

Positieve ervaring zelfs al was het horloge niet wat ik zocht. Snelle levering, handig retourneren, snel antwoord. Top!

All went well, as promised

I bought a vacum cleaner through Nextdeal. The price was the best on the market, the purchase procedure was simple, and the product was delivered within 2 days.

Correcte service.

Het product dat geleverd werd was defect. Één telefoontje was voldoende om het probleem op te lossen. Zeer professioneel en in volle vertrouwen. Proficiat en dankjewel.

Blij met de Kärcher

Heel snel geleverd in een perfecte staat van verpakking

Très bon suivi du client

Le magasin est très compétitif, le client est très bien accompagné et renseigné. Les produits d'excellentes qualités. L'envoi est rapide.

Goeie service maar wel onvermelde productiefout van product

Snel geleverd. In de omschrijving stond waterschade, maar de partytent lijkt ook verbogen want moet met veel kunst- en vliegwerk opgezet worden...

ZEER TEVREDEN!

Snelle bezorging. Heb weer wat besteld. Zeker een aanrader!

Très bon site

Livraison rapide

Goed!

Ik heb een koffiemachine gekocht en ben hier super blij mee. Ik kon aan de doos zien dat deze open gemaakt was, verder heb ik geen gebruikssporen kunnen vinden op het apparaat. Ik vroeg de koffiemachine 1 dag later op te sturen ivm aanwezig zijn bij bezorging en ook dit is goed gegaan. Heel blij mee!

Je moet wel pakket volgen voor de juiste tijd

Goed maar zou fijn zijn als ze ook een belletje doen als de oorspronkelijke levertijd niet gehaald word

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Wat wel vervelend is dat je een bezorgadres aangeeft waarop je overdag bent zodat daar je pakketje bezorgd kan worden en dan blijkt bij het verzenden van je pakketje dat er bezorgd gaat worden met Redjepakketje in een tijdstip van 17.30 tot 21.30uur. Dus moet je alsnog een hoop moeite doen om je adreswijziging door te geven als je 's avonds dus niet op het adres van overdag aanwezig bent. Lijkt me handiger als dit van te voren aangegeven wordt met welke bezorgdienst er bezorgd gaat worden zodat je dit van te voren al aan kunt geven op welke adres je wanneer aanwezig bent.

Tromputte 9

6269 BC Margraten