Goed product! Snel geleverd

Nog compleet intact en kostte minder dan de helft van de oorspronkelijke prijs, verzending inbegrepen

Éérste keer via next deal besteld, Geen problemen ervaren ondanks de kerstdagen die voor extra drukte geven.

Slechte bezorgservice

Er wordt nergens vermeld dat een bestelling met Red je pakketje wordt verstuurd. Dit is een bedrijf dat alleen in de avonduren bezorgd. Hierdoor zijn we onze bestelling meerdere dagen misgelopen. Tevens is de reactiesnelheid van de klantenservice van dit bedrijf matig.

Maandagavond besteld, woensdag afgeleverd; Prachtig!!!!!

Met de huidige coronamaatregelen betreffende samenkomst of feestjes, hebben we met de partytent een 16-tal personen kunnen uitnodigen buiten in de tuin. Tot algemene tevredenheid.

Fast delivery, the best price

Fast delivery, the best price

Goed product, zelfs op kerstavond nog bezorgd, top!

Goed product, zelfs op kerstavond nog bezorgd, top!

Super goed

Alles verliep zeer goed. Het werd snel geleverd in België. Merkte wel op dat als ik het product opzocht in jullie assortiment op jullie eigen website, het er niet tussen stond maar wel als ik het via Google opzocht. Top service.

Snel en correct geleverd

Info over bezorging 100% top

Aanrader, goede prijs kwaliteit verhouding, nogmaals de vele info over de bezorging en tijdstip TOP

uitstekend

Snelle en uitstekende bezorging. Ook de afhandeling van een defect bij een 2e hands aankoop, was snel en correct. N.B.:

Snelle levering, klantvriendelijk en goed op de hoogte gehouden omtrent de levering

Prix Parfait, livraison très rapide egalement

Très satisfait de mon achat via le sites. Prix parfait, livraison très rapide egalement

Snel en goed

Snel bezorgd tijdens drukke kerstperiode

Mooie klopboormachine voor een scherpe prijs

De klopboormachine voldoet aan de verwachting, was gunstig geprijsd en werd snel geleverd, top dus!

Doen wat ze beloven

Voor het eerst besteld bij nextdeal en ik kan vertellen dat ze doen wat ze beloven: goede producten én zeer snelle levering. Aanrader!

Verkeerde levering, direct goed gezet

Op de site staat "Tech Deck skatepark Jump n grind" Maar bij levering werd "Tech Deck Bowl Builder" geleverd Na het melden hiervan werd direct het juiste product geleverd.

zeer goede ervaring

vlotte en correcte afhandeling. Zeer snel antwoord op onze vragen. Graag volgende keer opnieuw

Een goede en vriendelijke bezorger TOP

Een goede en vriendelijke bezorger

goede service en topproduct.

product zoals verwacht en op korte termijn geleverd ! top !

Vond op de site een mooi horloge, bij de omschrijving stond keurig dat de doos beschadigd was en het horloge bekeken. Ik heb het horloge besteld en betaald en binnen 24 uur had ik het horloge thuis met de avond bezorging. Echt helemaal perfect. En super blij met het horloge

Dagmara

Super!!!

Beste prijs en goede snelle levering

Beste prijs en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Ging allemaal heel vlot

Zoals het hoort. Bestellen en een paar dagen later artikel in huis. Het pakket is onderweg goed te traceren hoelaat het bezorgd wordt.

Tromputte 9

6269 BC Margraten