Snel en voor een goeie prijs precies gekregen wat ik wou.

Snel en voor een goeie prijs precies gekregen wat ik wou.

Accurate tracking tool

Snelle bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Keurig

Tijdige en correcte levering. Was verrast dat het s'avonds word geleverd.

geweldig

Goede uitleg en nemen de tijd voor je. Snelle levering. En betaling kan nog via de bank met een betaalopdracht, super!!!

Eenvoudig te bestellen, prima prijs/kwaliteit en snelle levering.

Niet geleverd

Artikel besteld maar is tijdens verzending kwijt geraakt. In plaats van nieuw artikel geld terug waardoor ik nu geen Sinterklaascadeau voor mijn kleindochter heb.

Alles correct, behalve de levering aan de deur

Wij hebben een Brother naaimachine besteld bij NextDeal, toch een aankoop van om en bij de 350€. Bestelling en betaling bij NextDeal verliepen correct, de maandag erna verzendbevestiging gekregen en op dinsdag geleverd door PostNL. Alleen dat laatste liet te wensen over. De chauffeur van PostNL heeft de machine immers op de drempel van de voordeur achtergelaten (in het volle zicht) en niet aangebeld. Wij hebben het pakket dus toevallig gevonden toen we de deur uit moesten om de kinderen van school te halen. Voor pakketten met zo'n hoge waarde is dat soort procedure onaanvaardbaar, corona of niet ! De pakketleverancier moet zich ervan vergewissen dat het pakket aangenomen wordt OF het pakket op een veilige en droge plaats achterlaten en dit aan de koper laten weten. Hier waren we dus allerminst tevreden over.

Top ervaring, komt al de beloofde wensen na.

Uitstekend!!!!!!

Mixer besteld bij Next Deal. Was nergens meer leverbaar,alleen bij Next Deal. Voor een goede prijs. Vandaag besteld,morgen geleverd!!!

Prima srevice

Goed geregeld

Staan garant voor kwaliteit

Product uit de koopjeshoek gekocht, maar was helaas een beschadigd product. Klantenservice heeft dit vakkundig en naar volledige tevredenheid opgelost. Prima service!

Niet best

Bestelling was kwijt, service ging daar niet goed mee om. Product nooit meer ontvangen.

We vonden het wat spannend maar kan je zeggen super ervaring. Super snel geleverd. En precies zoals de advertentie zie. Super blij. Met red he pakketje geleverd eaar van de naam ik dacht dat is spam maar super vriendelijke en nette jonge man geleverd.

Zoals het hoort. Keurig

Snelle levering (via "redjepakketje") en netjes verpakt. Concurrerende prijs van het product. Ding werkt ook goed.

Fijn dat we de pakket bezorger konden zien als ie in de buurt was

Tot nu, niet goed

Beste, Tot op heden heb ik nog altijd mijn pakket niet ontvangen. Met dat u deze beoordeling stuurt. Veronderstel ik dat deze al zou moeten toegekomen zijn? Hopelijk komt de horloge zo snel mogelijk toe. Is namelijk een cadeau voor een verjaardag. Mvg Yoen Torsy

Goede prijs, snelle levering

Robotstofzuiger was €80(!) goedkoper dan bij Coolblue. Daarom gok gewaagd om bij (voor mij onbekende) Nextdeal te bestellen. Ik ben tevreden. Geen contact met klantenservice gehad, dus daar kan ik niet over oordelen. (Oplossing voor probleem met app v robotstofzuiger werd door Ecovacs zelf gemaild.) Vrijdag besteld, maandagavond geleverd. Op website staat dat wordt verzonden met PostNL. Dit is niet (altijd) juist! Mijn pakket werd bezorgd door Redjepakketje. Zij doen alleen avondbezorging. Nadeel: Pas om 17 uur kan je bezorgdtijd zien. Ik wilde mijn dure pakket niet bij de buren, dus 't was tot 17 uur spannend of ik wel thuis zou zijn op bezorgmoment. Voordeel: Bezorgtijd wordt dan heel precies aangegeven. Bezorger kan je live volgen, dus deur open doen voordat hij heeft aangebeld.

Correct

1 dagen later geleverd dan voorzien.

Levering helemaal naar wens.

Mooie deal. Snel geleverd

Super snelle service ...

Na de bestelling geplaatst te hebben krijg gelijk een bevestiging email. Daarna een uitstekend vervolg met het tracking systeem, om op de hoogte te blijven waar je pakket is. Tevens een ongekend snelle verzending. Kortom zeer goede service, zal het zeer zeker aanbevelen aan familie en vrienden. TOP!!!

Mijn product is goed bezorgd

Het koffieapparaat wat we besteld hadden, bleek toch niets voor ons. Het kon zonder problemen terug gestuurd worden en binnen een dag hadden we ons geld terug. Top!

Tromputte 9

6269 BC Margraten