Snelle en correcte levering

Voordat ik ging bestellen toch even naar de retenties gekeken. Daar viel op dat soms op de site staat dat het in voorraad is en dan blijkt dat niet zo te zijn. Voor de zekerheid dan maar even gebeld. Het was op voorraad en na het 's middags besteld te hebben, had ik het de volgende dag in huis. Prima service dus.

Helemaal goed.

Goede prijs, snelle levering.

Lijkt een goede koop

Snelle en goede levering. Prima retourvoorwaarden.

facile

c est une nouvelles expérience ,

Een gaar voorbeeld van 'bij Dokkum om.'

Bij NextDeal zag ik een Krups Nespresso Essenza Mini xn1108 voor de aantrekkelijke prijs van € 69,00. Deze plaatste ik bij voorbaat in de winkelwagen om na m'n zoektocht bij andere aanbieders te kijken wie de goedkoopste was. NextDeal werd de winnaar en ik klikte op 'order bevestigen.' Ik verwachtte nu een bericht met 'betalen.' Dat kwam echter niet. Wat bleek, je moest eerst een account aanmaken, dus gedoe met wachtwoord en andere irrelevante informatie die nergens toe doet. Toen pas kon ik mijn aankoop betalen. Vervolgens ging het snel en werd de Krups Nespresso binnen 24 uur bezorgd, goed verpakt en precies zoals beschreven. NextDeal, is het een idee om dit alles wat soepeler te laten verlopen? Kijk eens hoe bijvoorbeeld Onlinekabelshop werkt. Geen onnodig account aanmaken, gewoon je NAW-gegevens invullen zonder wachtwoordellende. Bij Albert Heijn en andere zaken kun je toch ook gewoon aan de kassa betalen zonder al die overbodige heisa? Nou dan!

Goede prijs

Prijs goed en levering goed, gewoon zoals je verwacht

Prijs goed en levering goed, gewoon zoals je verwacht

Verkeerde product ontvangen- retour is snel opgepakt en afgehandeld.

Mooi spul. Goeie kwaliteit.

Zeer tevreden. Keurig op tijd bezorgd.

Super service!

Super service!

Snelle levering en een mooie prijs!

Ik had een internetradio besteld die een stuk goedkoper was dan bij andere aanbieders, dus dat was al fijn! Verder zou de radio eigenlijk een levertijd van 4-8 werkdagen hebben, maar tot mijn verrassing werd hij de volgende dag al bezorgd! Ook kreeg ik netjes een tracking code toegestuurd en allerlei andere updates per mail. Kortom: ik ben erg tevreden over NextDeal!

Prima contact met klantenservice. Product in orde en Was een geweldige aanbieding

Besteld en snel geleverd zoals het hoort

Snel en goedkoop

De goedkoopste voor mijn artikel, veel verschil. Snelle levering. Top

Goede communicatie en levert snel

Snel geleverd. En doos van product was heel Dus geen probleem dat er geen extra verpakking om zat.

Prima geregeld

Van bestelling tot levering conform afspraak en verwachting. Gewoon prima zoals het hoort.

Parfait

Commande et livraison parfaite.

Snelle levering had wel wat schrik om te bestellen omdat ik het niet kende maar ben blij

Zeer ontevreden

Ik bestelde een Fitbit. Deze kreeg ik zeer snel, maar de Horloge bleek kapot te zijn. De fitbit reageerde niet en laadde zelf niet op. Ik probeerde contact met jullie op te nemen via mail, telefoon en Facebook, maar tevergeefs. Ik kreeg geen respons van jullie. Ik hoop dan ook mijn geld terug te krijgen en/ of een nieuwe Fitbit toegestuurd te krijgen.

Prima en op tijd afgeleverd

Moest wel even wachten op mijn retourlabel

Supersnelle levering en klantvriendelijk aan de telefoon

Fijne ervaring ,!!!!

Doen wat ze zeggen!

Doen wat ze zeggen!

Goede, snel, zakelijk en simpel

Diverse artikelen besteld die allemaal volgens de afspraak en in goede staat werden geleverd. Gewoongoed, geen gedoe. Gewoon zoals je graag zaken koopt via internet. Ik ga een volgende keer zeker, afhankelijk van het artikel natuurlijk, of het te krijgen is via Nextdeal.

uitstekend

uitstekend en hele snelle levering

Tromputte 9

6269 BC Margraten