Snelle reactie en verzending

Snelle reactie en verzending

Snel geleverd en een prima apparaat!

Mijn bestelling werd heel snel afgeleverd. Koffiezetter ziet er als nieuw uit. Ik kreeg zelfs ook koffiecups meegeleverd. As bij een nieuwe. Ik moest even wennen aan de smaak maar misschien had ik de koffiezetter eerst een paar keer moeten laten doorlopen? In ieder geval smaakt de koffie nu prima!

Goede prijs en snelle levering

Het bestelde Garmin horloge werd netjes de volgende dag bezorgd, zoals op de website vermeld. Heb geen ervaring met de klantenservice oid, maar hopelijk is dat ook niet nodig.

De goedkoopste en vlot geleverd.

Zeer tevreden met mijn aankoop.

Donderdag besteld vrijdag in huis top

Prima service en het juiste beloofde product

Prima service , correcte levering

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering. Jammer, dat ik niet met Mastercard kon betalen (is nl. verzekerd!).

Ales naar tevredenheid.

Snelle levering, product naar verwachting

Een snelle levering van het juiste product door NextDeal. Enige opmerkelijke was de verpakking; in de doos van een ander product wat ook niet mooi paste en daarmee niet goed dicht zat. Desondanks; tevreden en zou er zeker nogmaals wat kopen.

Snel geleverd product is goed ! Ben er blij mee

Nette prijzen!

Heleboel acties, nette prijzen.

Aardig maar niet helemaal naar tevredenheid

Bestelling ging vlot en correct. Bezorging was naar tevredenheid. Retour zenden is tot nu toe een probleem. Ik krijg geen reactie op mijn terugzendvraag. Hoe lang moet men daar op wachten?

Snel en goed

Snelle en nette levering

Bestellen ging makkelijk en het werd ook nog eens snel bezorgd.

Tevreden

Uiteindelijk is na rond twee weken alles opgelost. Eind goed, al goed.

snel en boven al betrouwbaar Chapeau!!!!!

Je krijgt wat je koopt, daar kunnen andere websites nog wat leren toch.

Super snel geleverd, netjes en veilig verpakt

Voor herhaling vatbaar

Fijne koop-ervaring gehad via NextDeal. Goede communicatie over levering en snelle levering ook

Afgeprijsd artikel was alles behalve netjes verpakt

Natuurlijk weet je dat wanneer je een Retour gekomen product koopt de doos niet meer in nieuwstaat is... Maar de doos van de door mij gekochte monitor was wel erg beschadigd en onderdelen "bij elkaar geraapt" om het "compleet" te maken

Artikel conform de advertentie en snelle levering

De beste prijs, snelle levering

Alsof een broer iets van z'n familielid (zus) koopt. Thx Gloria!

Weinig woorden nodig, gewoon prima, wat je mag verwachten in kopen en handelen!

Uitstekend!!!

Mijn eerste bestelling via NextDeal. Goede prijzen, gevarieerd aanbod en snelle en correcte levering.

Verrassend goedkoop en snelle Levering

Mijn ervaring is boven verwachting de levering was super snel

netjes en vlug

eerste keer wat besteld goed en snel geleverd

Tromputte 9

6269 BC Margraten