Levering op de verwachte datum

Voor het eerst kreeg ik mijn bestelling in d verpakking van de fabrikant zonder papier of andere doos eromheen. Daardoor is de doos beschadigd In dit geval dat ik de blender dagelijks gebruik geen probleem maar bij eventueel retour wel problematisch omdat de originele verpakking beschadigd was door verzending en alle plakband

Tevreden.

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

alles ging goed en uitgebreide verzendinfo!

Eerste keer besteld bij jullie en meteen goed mis

Ik mis hoekstukken om de tent te bouwen en heb de hoekstukken van mijn tante gebruikt die eigenlijk niet erop passen dus ik moes wat improviseren omdat ik niet kon wachten omdat de tent bestemd was voor verjaardagverrassing met een muziekband voor mijn vriendin die 2 juli jarig was. Dus als jullie nog die hoekstukken nog willen opsturen, zou dat heel fijn zijn!!

Snelle goede levering

Artikel in nieuwstaat, snel geleverd, goede prijs.

Het bestelde artikel verkeert in nieuwstaat zoals in de aanbieding aangegeven was, geen krassen oid, het artikel (een radio in dit geval) is snel geleverd en dat alles ook tegen een goede prijs. Heel veel beter dan dat kan het niet zijn.

Super snel en correct geleverd

Bestelling geplaatst ... bevestiging ontvangen ... kort daarop de mededeling dat het al verzonden was. Kortom, prima!

Snelle levering, goedkoper dan op andere sites, tevreden

Goed product, snelle levering

Makkelijk en snel bestellen! Volgende dag werd het al bezorgd. Product zoals omschreven.

De ene dag een bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Helaas was het doek op 1 plek niet goed gestikt (kan gebeuren), waardoor het doek niet waterdicht was. Na mijn email hierover, super snel een reactie terug met als oplossing een nieuw doek. Ook deze was binnen 1 dag binnen. Nogmaals bedankt hiervoor! Super service!

snel en vlot geleverd vlgs opgave

Snel en vlot

Correct en prettig contact.

Eenvoudig in aankoop en daarna correct en een prettig contact.

fantastische label printer voor een hele scherpe prijs

Wilde een tweede Epson labelprinter LW-K400 kopen en zag deze aanbieding. Perfecte staat, zelfs met opbergkoffer, tape en netaansluiting.

Snel en correct geleverd.

Positief

Prima uitvoering, alles zoals gepland.

Goeie prijs en service!

Super service snelle levering

Alleen heb ik het product retour gedaan omdat de watch niet werkt in combinatie met mijn telefoon

snelle levering goede kwaliteit

zeker nog een keer

Super snelle levering! Goede klantenservice!

Heel blij dat mijn order zo snel is aangekomen en goed contact gehad met de klantenservice. Goed uitleg gehad over mijn bestelde product.

Goede prijs en snelle levering

Delonghi expresso voor een goede prijs en snel en netjes geleverd volgens afspraak

Snel en goede bestel- en leveringsproces

Uitstekende ervaring, niks op aan te merken. Proces van begin tot eind duidelijk en makkelijk.

Keurig netjes allemaal geregeld

Tromputte 9