Top geregeld

Telefonisch zeer behulpzaam en netjes op tijd bezorgd! TOP

Correcte levering

Alles goed verlopen zoals beloofd

Slechte ervaring met Nextdeal

Toen het pakket aankwam, heb ik het natuurlijk open gemaakt, en daarna is er iets goed mis gegaan. De verpakking om de fles , was open plus zwak. Zodoende viel de fles , voordat ik wilde opruimen op mijn voet. Deed behoorlijk pijn omdat dit een grote fles is. Daarom moet de verpakking beter vast tapen met breder plakband, dat dit niet meer gaat gebeuren. De bestelling was verder wel goed.

Geweldig goede ervaring!

Na wat huiverig gebeld te hebben, toch spullen besteld. Zeer tevreden, snel geleverd en keurig zoals beschreven. Ik hou Nextdeal er in!

Top online winkel

Erg competitieve prijzen, snelle levering, duidelijk bestel traject

Heel goed en prima geleverd

Keurig en goed

Zeer snelle levering Correcte prijs Snelle afhandeling Top product!

Prima en op tijd geleverd

Snelle levering en volgens omschrijving

Product had schade aan de doos, zoals ook netjes om schreven. Levering was snel en correct!

Zeer goed en snel. Aanrader!

Helemaal tevreden met het product en zeer snel geleverd.

je n ais pas recu ma commande

rien recu mais rembourser rapidement

Goede levering en snel

Product niet in beloofde staat. Is netjes opgelost.

Mp3 speler besteld. Helaas was deze niet in de beloofde staat. Dit is meteen opgepakt, en netjes opgelost. .

Prima en lekker snel

Meer dan tevreden over mijn bestelling!

De koffieautomaat die ik heb besteld zou een tweede kansje zijn, echter heb ik niets kunnen constateren. Hij leek wel nieuw. Kortom, bedankt.

goedkoop en goed

goedkoop en goed

Was de goedkoopste en werd meteen de volgende dag bezorgd

Zeer snelle levering

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van Garmin Fenix 5 Smartwatch

De kwaliteit van het ontkalkingsmiddels van DeLonghi staat natuurlijk buiten kijf, daar kan NextDeal niets aan af- of toedoen. De beoordeling betreft dus eigenlijk primair de levering en zending van het betreffende product als zodanig; daar heb ik geen enkele klacht over te melden. De dozen zijn in goede staat en snel ontvangen. Kortom, een goede leverancier.

Snel geleverd en goedkoop!

Contact, Service, Verzending uitstekend

Juiste levering

Juiste levering en veilige betaling

Snelle levering en je wordt op de hoogte gehoudenwat de status is van je bestelling

Volgende dag pakket al in huis

Tromputte 9

6269 BC Margraten