Prachtig

Mooi apparaat en snelle levering.

PERFECT

PERFECT

Snel en doeltreffend

Ruime keus snelle levering met veel aandacht

Super service

De robotstofzuiger die ik heb gekocht is van zeer hoge kwaliteit en snelle levering. ik ben erg tevreden

Tevreden

Zeer tevreden en vlotte levering

Niet echt positief

Ik had een wekkerradio gekocht en mag er van uitgaan dat deze dan nieuw is. De wekkerradio die ik opgestuurd kreeg daarvan was de verpakking al eerder open geweest en de inhoud al eerder uit de verpakking geweest. Ik vraag me dan ook af of deze wel nieuw was. En wat ik ook mis is een Nederlandse handleiding.

Nextdeal is een betrouwbare leverancier

Ik dacht dat ik een retourzending had en hierop werd direct en correct gereageerd. nadien bleek de klacht van mij ongegrond. Toen ik dit doorgaf, werd hierop direct gereageerd.

Unbeatable Price

Quick shipping, top quality, loved the product!

Groot aanbod

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst, was op zoek naar een espresso machine en had al prijzen vergeleken met andere websites. Nexdeal kwam er het beste uit. Goede site met groot aanbod. De levering was ook snel.

Keurig geleverd conform afspraak

Keurig geleverd conform afspraak

Originele product

De Hepa filters kwamen wat laat aan (het kan ook aan de PostNL vertraging te liggen) maat perfect ingepakt en voor een goede prijs

Goede service, maar eigenlijk hoort dat zo.

Fijn dat jullie een product in voorraad hadden, waar moeilijk aan te komen was: Ik ben er blij mee.

Zeer correct en op tijd

Zeer goede ervaring

Super!!!!

Super vlug geleverd aan een zeer aantrekkelijke prijs!!!

Gewoon top

belofte nagekomen, zeer vlugge (binnen 24 u!) en correcte levering

belofte nagekomen, zeer vlugge (binnen 24 u!) en correcte levering

Perfect product maar levering moet beter.

Perfect product . De levering via Post Nl mag wat beter. De leverancier is kwaad als je binnen de 5 seconden de deur niet opent nadat hij heeft gebeld. Ik had op mijn klok gekeken en dat was welgeteld 6 seconden. De leverancier zei me dat hij reeds 10 minuten wachtte wat een dikke leugen is. Hij had ook reeds bij de buur gebeld. Geduldloos. Het is niet de eerste keer dat dergelijk feit zich voordoet.

Goede prijs, snelle levering

Verassend ervaring

Heb een goede toestel binnen gehad gaat over de Astro a50 headset de doos zelf is beschadigd binnen gekomen maar voor de rest een uitstekend apparaat

makkelijk en correct

makkelijk en correct

Vervelend

Wij zijn zeker niet tevreden met jullie afhandeling. Eerst zeggen dat iets uit de koopjes hoek komt met alleen een beschadiging aan doos en als we het dan terecht terug sturen gaan jullie het eerst beoordelen of dit terecht is. Volgens ons kan je ten alle tijde een product terug geven als deze niet naar wens is. Omschriyvan het produkt klopt niet en is stuk op meerdere plekken

ontzettend goed en snelle afhandeling

strijkijzer besteld, dag erna ontvangen, helaas kapot, meteen zelfde dag geregeld dat ik het kon terugsturen en 3 dagen later alweer een nieuwe ontvangen, prima klantenservice

Zeer vlotte levering.

Vlotte bestelling en tijdige en vriendelijke levering.

Prima, ze doen wat beloofd wordt

Alles prima !

Product goed omschreven (tweede kans-product) en snel geleverd. Gewoon prima dus

Tromputte 9

6269 BC Margraten