Ik ben zeer tevreden

Goede service en snelle levering

Begin product is goed helaas werkte hij niet

Had en DVD speler van LG DP542H besteld. Mooi maar helaas muziek werkte perfect. DVD films helaas niet. Geeft alleen maar storing aan. Moet toegeven dat ik het aangaaf van storingen. Mocht meteen retour sturen. Heb gevraagd of er een andere beschikbaar was. Helaas nog steeds geen antwoord gehad. Jammer dit

Alles naar wens

Snelle levering. Product zoals omschreven

Prima.

De aankoop werd keurig en op tijd geleverd. Ook goede voorlichting,

Top ervaring

Goede service en snel mijn pakket top

excellent

correcte opvolging en communicatie van bestelling. gedetailleerde beschrijving producten Very on time levering! perfect en zonder allerlei gedoe van wachtwoorden en lidwoorden en andere overbodige dingen= eenvoud

Besteld, betaald, bezorgd

Gewoon zoals het hoort.

Goede service en snelle verzending.

Gekochtte was kapot, maar is snel en top afgehandeld.

snelle service en levering

First time I use this website, so I was a bit worried before ordering. I ordered a sewing machine. All went fine, the product ordered was totally in line with the descriptions, delivery was perfectly on time and accurate (no damages at all). I can only recommend it.

Snelle service, goede prijs en duidelijke communicatie.

Snelle service, goede prijs en duidelijke communicatie.

Goeie aanbieding; prima product gekregen.

Mijn favoriete waterkoker gevonden voor een uitstekende prijs.

Mooi op tijd apperaat werkt goed

Goede ervaring.

Super vlotte service en levering

Hele vlotte service

Vlotte service

Mijn ervaring met NextDeal is perfect.

Ik heb een naaimachine Singer f1408 Promise gekocht en ik ben blij met mij aankoop. De machine is mooi, makkelijk om te gebruiken en werkt goed. Het was ook 40 euro goedkoper dan op andere site.

Deze maxhine is de top van de top heb nog nooi zi snel dingen kunnen afwerken tis en echte aan rader

Houden hun woord

Zeer vlot

Gewoon goed

Hier een keukenmachine besteld omdat ze de goedkoopste waren. Netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. Bestelling werd vlot geleverd zoals was aangegeven.

Super snelle nette levering

Bestellen ging heel makkelijk en de levering was echt snel!

Prima prijs, snelle levering

Prima prijs en een snelle levering

Geweldig bedrijf.

Exact wat er werd verteld en snel geleverd.

“Koffiepadmachine”(van Bosch) misleidende term; er moeten kuipjes in en geen papieren pads.

Ik heb niks gehad aan deze koop, omdat de advertentie niet duidelijk was. Als ik direct geweten had dat er geen papieren koffiepads in konden, dan had ik het apparaat niet besteld en niet hoeven terug sturen. Omdat de terug-stuur-sticker er standaard niet bijgedaan wordt door dit bedrijf, moest ik het terugsturen zelf betalen. Dus in advertentie genoemde “gratis retour” klopt ook niet. Wel snel geld terug gehad. Dat was wel netjes geregeld.

Snelle levering, duidelijke retour procedure

Tromputte 9

6269 BC Margraten