Goede kwaliteit van het product.

De levertijd van de bestelling was wat nogal lang.

Super nel

Stofzuiger kapot dus een nieuwe gekocht volgende dag in huis goed bedrijf.

Het toestel werd snel geleverd en het toestel is zoals beschreven op de website.

Toppie

Snelle levering top..alleen niet de afgesproken dag maar dat kwam door post.nl vertraging. Tip: mischien toch bij bestelling dat men kan aangeven dat pakket bij post.nl afhaal punt kan geleverd worden

Goed, duidelijk, zonder poespas en goede prijs!!

Op zoek naar een koffiemolen hier gevonden, voor een lage prijs!!

Lekker snel

produkt op tijd ontvangen in goede staat

Goedkoop en snel geleverd

Goedkoop en snel geleverd!

erg goed en netjes

ik ben goed tevreden over de bestelling en het product en de afhandeling

Snelle nette levering

Snel netjes en goede service

Vlotte levering, product helemaal naar wens.

Tevreden klant

Prima, snelle levering en dank aan klantenservice na mijn eigen misser.

Bestelling ging soepel. Bleek verkeerd huisnummer ingevuld te hebben. Fijne en snelle afhandeling bij de klantenservice. De volgende dag in huis.

Netjes geleverd

Net verpakt

Snelle levering en perfecte service. Bedankt

Nette afhandeling

Prima de lux

Ik ga herhaling in de toekomst.

Prima webshop en snelle levering

Levering was de volgende dag binnen, top. Het enige wat ik miste was een bevestiging per email. Zowel in de inbox als in de spam was niks te bekennen. Na contact hierover met Nextdeal geen reactie gekregen. Aftersale behoeft m.i. nog wat extra aandacht.

Geweldige service

Ondanks verkeerd product toegestuurd gekregen en geweldige service voor behandeling van mijn telefoontje en retourneren en teruggave betaling.

Levering duurt lang

Langere tijd moeten wachten op de levering van mijn bestelling.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prettig werkende naaimachine en vlugge levering. Alleen jammer dat er geen volledig duidelijke handleiding in Nederlands bij zit. Sommige blz. zijn niet te lezen. Handleiding op internet opgezocht. Deze zijn helaas niet in het Nederlands te vinden. Dit vindt ik 1 ster in de waardering minder waard.

Keurig op tijd bezorgd

Juiste bezorgdatum en tijd; geweldig!!

Fijn product, snelle verzending!

Hele late levering.

Ik wacht al 2 weken op een pakket terwijl er 4-8 werkdagen stond.

Duidelijke omschrijving van het prokukt. Snelle levering. Binnen 24 uur.

zeer positieve ervaring

De bestelling, de betaling en de levering aan huis verliepen vlot en probleemloos. Ook vriendelijk en behulpzaam email-contact.

Tromputte 9

6269 BC Margraten