Goed en snel

Keurig en netjes snel geleverd en nog goedkoper als bij de rest .

Item als verwacht, snel geleverd

Geen problemen

Bestelling keurig zoals aangegeven bezorgd!

Informatie m.b.t. het bestelde is heel goed.

Product werkt niet

Geen respons op contact Nooit meer geld weggegooid

Topservice

Al een paar keer hier besteld, altijd goed en een snelle levering

netjes behandeld en afgehandeld

Mijn bestelling was zeer snel, kwam uit koopjeshoek, apparaat voldeed niet , gebeld en gelijk een mail gekregen voor retour en binnen een wek mijn geld terug, prima geregeld

Makkelijk en snel!

Het begint op normaal te lijken dat je 's middags iets bestelt en het de volgende dag al in huis hebt. Dan hoef je met die coronaperikelen de deur toch niet meer uit ;-) Goede en snelle levering. top mensen!

Snel en correct geleverd.

Ik kende de winkel niet, maar snel en correct geleverd.

Fantastisch product en snelle levering

fantastisch product en snelle levering

de goedkoopste én supersnelle levering

Oral B tandenborstels vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag geleverd !

fantastisch

ik was zeer aangenaam verrast van de snelle levering van de naaimachine. dit had ik nooit durven hopen ! eveneens ook zeer tevreden over de kwaliteit . fijne naaimachine voor een betaalbare prijs dank u wel voor de uitstekende service

Op zondag besteld en maandag al in huis!

Zondagmiddag besteld; Maandagmiddag al in huis; Netjes ingepakt; Veel dank; ik kom terug!

Prima product, snelle levering

Prima product, snelle levering

Besteld en de volgende dag geleverd.

Zocht een espresso apparaat die overeenkwam met onze huidige. Een delonghi EC155. Deze wordt niet meer geleverd wel de EC157 die met een extra aan- en uitknop wel geleverd kan worden. Prima apparaat en voordelig geprijsd.

Zeer snelle en gratis levering (binnen 24 uur) Product zeer goed geprijsd

Het bestelde artikel werd vlot bezorgd door PostNl

Goede service!

Mijn partytentent had tijdens transport schade opgelopen. Ik werd telefonisch netjes te woord gestaan en na het sturen van foto’s werd er snel gereageerd en actief meegezocht naar een oplossing. Snel en netjes gedaan ,volhouden. Bedankt Next Deal!

Snelle service, top product

Slinger 2250 besteld. 17:15 uur besteld en toch nog op de post gegaan en had het de vlgd dag binnen. Naaimachine werkt perfect, ik gebruik het voor kleine klusjes.

kan niet eens cups krijgen in een winkel dus kan het nog niet gebruiken pfffffff

geen cups kan ik krijgen

Product zoals omschreven. Snelle levering + track en trace

Snelle levering en machine is fantastisch voor die prijs

perfect

Snelle deal en levering

Gewoon goed zoals het hoort

Product was precies volgens de websites vermelde . en alles keurig geleverd met extra e-mails wanneer ik een pakje kan verwachten ik ben zeer tevreden

Goede prijs en vlgs afspraak geleverd

Tromputte 9

6269 BC Margraten