Uitstekend!

Zeer snelle levering, product zoals omschreven.

Niks mis mee

Gewoon goed

Alles prima in orde!

Voldeed compleet aan mijn verwachtingen!

Was toen beste deal op het net - Snelle levering - topproduct

Buiten gewoon best!

Helemaal goed!

Bestelling de volgende dag binnen

Prima ervaring.

In coronatijd had ik verwacht na het online bestellen dat er nog enige tijd zou verstrijken voor ik het product zou ontvangen. In de website werd ook vermeld dat de mogelijkheid bestond dat er in de levertijd enige vertraging kon ontstaan. Ik was verrast dat ik binnen 24 uur het product in huis had. Track en Trace ook uitstekend.

Goed product tegen een lage prijs

De draadloze hoofdtelefoon werkt perfect!

Mijn ervaring met NextDeal is zeer positief.

Mijn ervaring met NextDeal is zeer positief. Er wordt snel en vriendelijk gereageerd op vragen bij de bestelling en niet moeilijk gedaan bij een retourzending. Ook over de communicatie van de terugstorting van het aankoopbedrag ben ik tevreden.

Hulpvaardig en goede prijzen

Per ongeluk naar verkeerd afleverpunt verstuurd, 200 km verderop. NextDeal gebeld, heel aardige vrolijke man, leuk praatje gemaakt over het "verkeerde" afleverpunt, dat ideetje werd voor een dagtochtje een andere keer, en probleem opgelost. Afgesproken nieuw item te kopen, en de andere wordt automatisch geretourneerd. Het was er binnen twee dagen. Super service hoor, en leuk een gezellig persoon te spreken!

Zelfs iets na 17:00 besteld en alsnog volgende dag al bezorgd, top!

Zeer klant gericht

Ik had een verkeerde bestelling gedaan. Dat is super netjes opgelost!!

Tijdig en netjes

Communicatie is uitstekend. Je krijgt duidelijke mails.

Prima prijs/kwaliteit

Geen problemen, precies wat ik zocht. En snel bezorgd.

Was goed

Zeer goede service

Na het ontvangen van een defect product het ik telefonisch contact opgenomen met NextDeal en zijn tot een deal gekomen om het product, dat niet meer op voorraad was, niet terug te sturen maar het bedrag terug te storten. de volgende dag stond het geld al op mijn rekening.

Ondanks drukke periode van het jaar (tussen kerst en nieuwjaar) Toch binnen twee dagen binnen. 31-12 besteld / 2-1-2021 geleverd. Top.

Top, Erg scherpe prijs en zeer snelle levering

goed gewerkrt

snel goed geregeld ook in deze rare en onzekere tijd.

Men kan er op vertrouwen

Tijdstip van bestelling wordt stipt nageleefd en levering tijdig aangekondigd.

Alles volgens afspraak en perfect ontvangen.

Zeer goed product.

goede deal, snelle levering

Ik ben heel blij met de UE Boom 3 speaker. Nieuw maar vanwege een kleine scheur in de doos met korting. Een dag na bestelling in huis. Helemaal top!

Goed ervaring

Ik ben blij voor de eerste een gelijk op tijd de bestelling is gekomen ! Enige ?? Vraag me af ! Omdat de Verpakking al geopend een beschadigd was . Het leek of iemand al geopend en uitgepakt had. Maar de rest alles funcioneer gewoon.

De levering kwam erg snel ondanks de drukte bij postnl. Het enige nadeel was dat het pakketje van de buitenkant beschadigd was. Opzich niet een groot probleem maar wel minder leuk als het cadeau gegeven word

Tromputte 9

6269 BC Margraten