Prima bedrijf

Snelle levering, het geleverde zoals verwacht

Beetje pech

Had een PS4 besteld in de koopjeshoek. Levering was heel snel. Helaas deed de PS4 het niet naar behoren, dus heb ik met de klantenservice gebeld. Het was geen probleem, kon hem terugsturen en dan zou ik mijn geld terug krijgen. Heb hem dezelfde dag weer teruggestuurd. Geld heb ik nog niet terug ontvangen. Maar hoop dat dat er morgen of overmorgen op staat.

Alles super snel

Super snel

Precies zoals je hoopt dat het verloopt.

Correct geleverd op de eerstvolgende dag in een drukke periode. Dank daarvoor.

Snelle levering ondanks drukte

Beste prijs, snelste levering ondanks onwijs drukke decembermaand

De machine die ik gestuurd kreeg werkte niet.

Machine terug gestuurd en hopelijk wordt er een goed exemplaar gestuurd.

Vlot besteld en vlot geleverd.

Geen problemen gehad en geleverd volgens afspraak.

snelverzonden ondanks de feestdagen

goede aanbieding in de koopjeshoek. zelfde dag verzonden .mooie monitor met 40% korting.

Makelijke web site

Snelle levering.

Mum5 bosch

Je suis ravie de mon achat. Je l’ai payé 100€ moins cher que dans les magasins. J’ai reçu mon colis très vite. Vraiment très bien.

Ondanks dat onze bestelling niet voldeed aan de verwachtingen is dit snel opgelost. Een goed bedrijf herken je aan de service wanneer er iets misgaat.

Een aanrader

Keurig geregeld en snel geleverd.

Goede en snelle levering.

Duidelijke omschrijving van het naaimachine dat ik gekocht heb voor mijn metekind. Een fijn naaimachine voor een correcte prijs.

Dit had wel even gemeld mogen worden

Snelle levering ondanks de kerstdrukte. Netjes en snel de factuur en de bevestiging op de mail gekregen. De multi bakplaat xl zat goed verpakt, maar ze hadden wel even mogen mededelen dat het een retourzending is geweest, want de doos was open en geprobeerd opnieuw dicht te plakken en de geadresseerde sticker was eraf gesneden (van de origonele doos). Dus we missen wat tekst van de doos, maar gelukkig zit er een beschrijving bij.

Uitstekende klantenservice

Ik heb een tweedehands naaimachine besteld. Na het bestellen, heb ik 1x gebeld omdat ik de track and trace niet kon vinden. Er werd snel opgenomen en track and trace werd gelijk gestuurd. Ondanks de kerstdrukte heb ik alsnog de naaimachine snel ontvangen. Enige minpunt: volgens de site is de machine maar 1x even gebruikt en bij aankomst had de naaimachine een grote kras. Maar zoiets verwachte ik ook bij het zien van de hoeveelheid korting.

lekker vlot en correct

Makkelijk bestellen en betalen, vlotte afhandeling en een goede prijsstelling, tot nu toe erg tevreden.

Goede beschrijving bij het item wat ik wilde kopen, netjes verpakt, snel in huis, voldeed aan de beschrijving.

goede, snelle levering, duidelijke service en communicatie

Snelle levering en prachtige na-service

Wij hebben een partytent besteld bij Nextdeal. De levering gebeurde zeer snel. De tweede en derde keer dat wij de tent gebruikte deden er zich breuken voor in de dwarsverbindingen. Wij kaarten dit probleem aan via mail. Dezelfde dag reageerde Nextdeal ( meer bepaald John) welke onderdelen exact stuk waren zodat zij vervanging konden versturen. Alles werd afgehandeld binnen drie dagen. Belangrijke info : gezien al de verbindingen van de partytent gemonteerd zijn met bouten en schroeven, zijn deze heel eenvoudig te vervangen.

Op tijd geleverd

Prima product op tijd afgeleverd

Snel en netjes geholpen met een goed product

Netjes en snel !! Bedankt!

snelle en adequate reactie van klantenservice

.snelle en adequate reactie van klantenservice

Christmas surprise ruined

My order was shipped with only the original manufacture's package directly to my wife. The package had a photo of the content. Next Deal could use some additional package or wrapping to avoid such issues especially during Holidays.

Duidelijke en snelle levering

Tromputte 9