Uitstekende service

Voorspoedige levering, verpakking iets "mangelhaft".

Ik heb een defecte naaimachine ontvangen, Uit de motor kwam een eng geluid en een brandlucht.

Ik was teleurgesteld. Mijn bestelde naaimachine had een kapotte motor. Eenmaal uit de verpakking zat het naaimachine er goed uit, maar toen ik het probeerde kwam een eng geluid uit de motor samen met een wolk van brandlucht. Gelukkig heeft NextDeal mij binnen 5 dagen het totale bedrag van de naaimachine gecrediteerd. Ik heb toen een nieuwe naaimachine kunnen kopen, die werkt perfect.

TOP

Super vriendelijk

Volgens verwachting

Alles zoals je mag verwachten

positief

Correcte afhandeling en service

Prima, gedaan wat ze moesten doen

Prima, website en uitstekende afhandeling via post-nl.

trage levering

Trage levering, stond dagenlang aangemeld, maar pakket werd niet door postnl ontvangen. Daardoor onduidelijk wanneer het kwam. Gelegenheid voor cadeau niet gehaald. Levertijd dus niet waargemaakt.

alles goed verlopen

alles ok

Positief

Snelle levering en goede communicatie

Correcte levering, correcte inhoud en op tijd geleverd zoals beloofd tevreden klant!

Netjes op schema

Zie hierboven

Alles vlot verlopen, snelle levering !

zowel het bestelproces als de levering zijn vlot verlopen. Geen enkel probleem. Het product was goed verpakt en werkte zonder problemen.

Netjes op tijd.

Super service. Top kwaliteit.

Goed en corect

Het is netjes en heel overgekomen.

Zeer goede ervaring

Lage prijs, maar goede kwaliteit en snelle levering

Geweldig goede en snelle levering

Heb een naaimachine besteld en dus gekocht. Mijn ervaring is heel geweldig. Prima snelle en correcte levering. Heel blij.

Lampje ontbrak van naaimachine, direct werd een bedrag gecrediteerd zodat ik zelf nieuw lampje kon kopen

Prima geleverd!

Dacht wel dat het een dag eerder zou komen

Excellent

Shipped and received item as described and on time

Alles netjes afgewikkeld

Mijn bestelde radio deed het niet en na overleg met de helpdesk is deze retour gezonden. Het betaalde bedrag krijg ik terug.

Goeie service

Goede prijs, correcte leverng, goede communicatie

Prima geregeld

Prima geregeld

Zeker aan te bevelen.

Juiste prijs, zeer snelle levering. Top

Top in de verwerking van de order

Het verwerken van de order was snel opgepakt en afgehandeld. Helaas door de drukte bij PostNL duurde het langer om het pakket te mogen ontvangen.

Tromputte 9

6269 BC Margraten