Superservice

Goed toestel

Het is een goed scheerapparaat. Enkel wel een beetje omslachtig in gebruik.

was zeer goed zeer vlug geleverd

in twee dagen tijd heb ik mijn naaimachine gekregen

Ondanks Corona in 24u geleverd.

Product voldoet aan de verwachtingen.

Super advies, levering en prijsstelling

Na de bestelling (na eerst telefonisch advies ingewonnen te hebben), de volgende dag al geleverd. Wauw!

Prima,snelle levering

Super snel en goed.

Besteld en volgende dag in huis. Top!

Ik had een koffieautomaat besteld, goede prijs , snelle bezorging en goed verpakt.

Super en snelle service

Controller besteld in de koopjeshoek. Bleek helaas beschadigd. Geretourneerd en alles netjes en snel afgehandeld door Nextdeal.

Gewoon een 10

Geen geklooi. Doen wat ze moeten doen.

Kon beter..

Er zat geen verpakking ( doos, folie of papier) rond het bestelde goed en dit was een geschenk. Gelukkig was er geen transport schade.

Goed product snelle levering

Prima product en een snelle levering

Uitstekende service!!!

Goede prijs kwaliteit goederen en een uitstekende service

Makkelijk besteld en netjes bezord

Helemaal top

Misschien niet de bekendste webshop van Nederland maar dit was mijn 4e aankoop die vlekkeloos verliep. Voor mij een absoluut blijvertje.

Perfect geleverd

En zeker mooi optijd kunnen ze bij een ander nog een hoop van leren

Nie te veel vragen stellen

Toe levering

Top bedrijf !

Mijn ervaring was goed.

Bestelling is vlotjes verlopen, vandaag besteld en op de aangegeven datum geleverd. Prima, zeer tevreden.

Professioneel afgehandeld via de webshop.

De doos zag er een beetje gebruikt uit en had een vreemde mottenballen geur. De machine was nieuw en in keurige staat. De gebruiksaanwijzing was verwarrend, op de ene kant van de blz stond de tekst en op de andere zijde het plaatje. Het was een gekopieerde handleiding met 1 nietje aan elkaar gehouden. Het was zoeken omdat ook nog de verschillende talen door elkaar stonden . Voor zo’n mooie SinGer naaimachine vonden wij de handleiding een beetje goedkoop en onleesbaar. Ook op internet was geen goede handleiding te vinden. Met wat plak en knipwerk hebben we een leesbaar en bruikbare handleiding gemaakt. Dat maakt het werken met de naaimachine een stuk gemakkelijker. Voor de rest is het prima naaimachine met alles erop en eraan. Met vriendelijke groet.

Snel goed geleverd.

Alles prima, de bestelling kwam wel niet in een doos rond de doos van het artikel zelf. Moeilijk om het dus als surprise te bestellen.

Rapide, simple et efficace. Digne de confiance.

Le produit était partout en rupture de stock (fournisseurs locaux). L’ai donc cherché ailleurs. Moins cher, livré en 2 jours, informée aux différentes étapes (parti, en route, arrive ce jour entre vers heure x). Un sans faute sur toute la ligne !

perfecte geleverd product

Vlug geleverd en een goede prijs kwaliteit

Alles naar wens.

Snel en goed!