Snelle levering en prima kwaliteit

Aan te bevelen

Zeer slecht

De tent had 1 verkeerde stok en 1 klik mechanisme was er nier

geleverd volgens verwachting

artikel uitgezocht, besteld en vrij snel gelevd gekregen. artikel nog niet gebruikt maar ziet er prima uit en even functioneel getest dit was prima. dus in het kort ik ben tevreden.

Prima.

Prima beschrijving artikel, goede afhandeling bestelling. Gewoon, zoals het hoort te zijn. (Vergeten trackingnummer door te geven? Artikel werd eerder bezorgd, dan ik had verwacht.)

Blij verrast door super snelle ontvangt. Alle lof voor uw medewerkers!

Geweldig!

Snel bezorgd en prima naaimachine voor een leuke prijs.

Snel levering

Ik ben blij met mijn bestelling. Snel levering. Aanrader!!

Airbuds

Terug gestuurd. Verkeerde oplaad kabel erbij. Zag er uit al gebruikt en 1 oordopje deed het niet. Leuk die prijzen. Moet het wel werken.

Topaankoop aan topprijs

Volgende dag geleverd, er was iets mis met de trackingscore, maar werd erg snel geholpen door de klantendienst.

Super snel geleverd en goed verpakt

De site raad ik aan familie vrienden en kennissen. We zien in super tevreden met onze aankoop

Amazingly efficient

As I ordered a Singer HD 4411 at Mediamarkt website at 350€, they later informed me that the sewing machine wasn't in stock and need to be ordered at Singer Europe.. Their e-commerce was not efficient as I expected. I checked on Nextdeal.nl and found the Singer HD4423 for 250€, some mails exchanged and I ordered the sewing machine, the day after I was delivered.

Partytent (refurbished) in prima conditie

Partytent, easy-up met zijwanden. Was refurbished/retour...maar in prima conditie. Zeer tevreden. Minpuntje: levermoment werd niet gehaald...dit maakte het even lastig! Mijn tip zou zijn: als je het levermoment niet kunt garanderen, niet op de internetpagina zetten dat nu besteld, morgen geleverd.

Prima afgeleverd

Op de levering op zich niets aan te merken; de levertijd kan die misschien iets korter?

Snel contact en goede service

Direct reactie op mail over ontbrekend onderdeel. Nextdeal kwam met een goed voorstel voor een oplossing. Top!

het is allemaal goed, maar het zal veel beter zijn als de levering sneller is, zoals op de website staat

Volgens afspraak bezorgt.

Complimenten voor de bezorger, om even het pakket mee naar binnen te brengen.

Prima service en in tijd geleverd

Good prijs, Prima service en in tijd geleverd

leveren niet op tijd/liegen over leverdatum aan telefoon

Naaimachine besteld op 28/3/23. Op de site stond vermeld dat er geleverd werd de dag nadien, op 29/3/23. Ik heb hun gebeld om bevestiging hiervan te krijgen. De dame aan de telefoon loog staalhard dat het pakket dezelfde dag werd opgehaald door Post.nl. Levering is gebeurd door Post.nl op donderdag 30/3/23 in de namiddag. Dus geef ik een grote onvoldoende . Ze zouden hun naam beter veranderen, want ze zijn NIET te vertrouwen. Naamachine van Brother-collectie Brother CS10s elektronische naaimachine zelf is wel een toppertje. Zeker aan te bevelen.

Snel, goed en voordelig

Positief

Geen antwoord gekregen

Ik wilde het terugsturen maar kreeg geen antwoord.

alles in orde

duidelijk communicatie, snelle levering, product als omschreven

Goed en volgens afspraak

snelle levering!

Mooie deal en snelle levering! Bij met mijn kacheltje!

Prachtige statafel gekocht, goede kwaliteit en echt niet duur. Heel blij mee.

Tromputte 9

6269 BC Margraten