Goede prijs, product ok, levering 1 dag later dan beloofd fd

Goede prijs, product ok, levering 1 dag later

Sneller dan snel levering

In 1 dag geleverd en ook nog eens voor een concurrerende prijs. Top!

Ik moet beter lezen

In plaats van dat de verpakking stuk was, wat ik gelezen had, zat het artikel kapot in de doos, wel bruikbaar, maar ik heb het waarschijnlijk niet goed genoeg gelezen. Artikel is gewoon te gebruiken, maar in verhouding was het dan (met mankement) wel een duur product.

Goede site

Snelle levering. En betaalbare naaimachine van singer.

Top ervaring!

Op een zondag een naaimachine besteld en de volgende dag reeds verzonden!

Goede tijdige levering en goed product

Showmodel naaimachine besteld, werd op tijd geleverd en de naaimachine was als nieuw. Vooraf was keurig aangegeven dat de originele doos zou ontbreken en in mijn geval was de gebruiksaanwijzing vervangen door een geprinte versie.

betrouwbaar

hoewel de koop niet doorging vanwege een defect was de afhandeling perfect.

niet fijn

Er was aangegeven dat hij zaterdagmorgen tussen 9:00 en 11:30 geleverd zou worden, en ik had hem die middag nodig dus daarom ook besteld. Blijf je die morgen thuis en krijg je om 10:36 een bericht met sorry het gaat niet lukken! Maar maandag, en uiteindelijk werd het dinsdag. Ik zou tegen bezorger zeggen dat hij m weer mee kon nemen maar ze hadden het bij de buren afgeleverd dus dat kon helaas niet. heb gekeken om hem te retouren maar dit is aardig duur…dus als gevolg zit ik met iets wat te laat bezorgd werd en nu niet meer nodig heb. Dus nee…blij ben ik niet en was eenmalig dat ik hier iets besteld heb en zal jullie ook niet aanprijzen als iemand er naar vraagt.

Goede service, snel geleverd

Goede prijs van het product, levering volgens afspraak.

Alles prima verlopen en snel geleverd.

Snel geleverd, top.

Alles volgens afspraak

Snelle levering, mooie prijs en goed product. Top!

Binnen tijd ontvangen

Prettige leverancier

Zeer snelle levering, goed contact, zeer vriendelijk.

Super alles fijn geregeld

Excellent.

A well made and powerful machine that was quickly delivered and at a competitive price. This is an essential item in my kitchen, used every day. The thoughtful design makes it very easy to clean. Produced completely satisfactory performances for my personal needs straight out of the box. Thank you!

Makkelijk bestellen, goede prijs en snelle levering

Goede website, goede prijs en de andere dag geleverd. Top

Prima gegaan

Besteld en geleverd zoals afgesproken, wat wil een mens meer ..

Snelle levering snelle reactie voor vragen

De volgende dag thuis en na een vraag weer snel een reactie en de juiste antwoord

top

ik ben goed geholpen door de telefoon toen ik informatie vroeg over product dus ben er blij mee dat ze ook goede informatie hebben kunnen geven aan mij

ik heb goed ervaring van next deal

goede ervaring, product voldeed eerst niet zoals omschreven maar dit is prima opgelost door de telefonist

jammer dat ik voor de kosten opdraai voor te retourneren

Jammer dat ik voor de kosten op draai voor retourneren

Prima.

Goede 1e ervaring om bij Nextdeal te bestellen. Jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zit.

Was goed geregeld

Tromputte 9