Prima geregeld.

Mooie prijs en snel geleverd.

Een teleurstelling

Wij kochten een toestel waarvan beweerd werd dat nooit gebruikt was en waarvan enkel de verpakking beschadigd was. We stelden vast dat het toestel wel gebruikt was, gebruikskrassen vertoonde en niet volledig proper was.

Ik vind het uitstekend

Ik ben heel erg tevreden met mijn product

excellent and fast. glad to deal with you.

very satisfied. let me keep track of the order is very respectful. thanks.

Aantrekkelijke prijs.

Snel geleverd en de prijs van het product goedkoop, toppie.

Niet tevreden

Levering was goed. Product was van slechte kwaliteit

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Item werd snel bezorgd. Ik had nog wat vragen, dus ik had ze gebeld. Medewerker was erg vriendelijk en kon mij gelijk helpen. Super blij met de naaimachine, dank jullie wel!

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Goede service en snelle levering

Kon snel een keuze maken en werd snel geholpen en verstuurd

correct

goede info en gemakkelijke afhandeling. Stipte levering geen gedoe product onmiddellijk kunnen gebruiken! met dank

Duidelijke website en snelle levering

Het is fijn dat je direct aan kunt geven wanneer je de levering wilt ontvangen.

Goede prijs en snelle levering.

Mooi product uit de koopjes hoek snel geleverd

Zeer tevreden over de snelle levering en de prijs/kwaliteit van het bestelde product uit de koopjes hoek.

TOP !!!

Ik ben echt tevreden. Goed product. Mooi prijs. Op tijd bezorgd. Wat wil je nog meer? Mijn dank. Groten, Ertugrul Karadavut

Goede prijs

En normaal bezorgd.

snelle service,goede kwaliteit

Product was zoals beschreven en geheel volgens verwachting

Product voldoet volledig zoals omschreven op de website, ik heb hier niks op aan te merken. Zeer tevreden!

Snelle levering en beschreven produkt ok en goedkoop

Prima en goedkoop en snelle levering zoal beschreven

déçu

Lors de ma commande j'ai bien stimuler que la livraison devait être exécutée à une date bien spécifique sur une période dee 6 jours. Aucun respect de ma demande,résultat je reçois un mail de DHL me donnant la date de livraison de cette commande de ce fait,afin d'éviter des complications,j'ai perdu une journée. Conclusion ne faite pas confiance pour la livraison car il ne respecte pas votre demande !!!

Top!!

Beste prijs met een supersnelle thuislevering in Belgie

Goede nette levering

dik tevreden over bestelproces en het product dat op tijd geleverd werd in goede staat

Top.

Keurig netjesen supersnel geleverd

Mijn bestelling is snel en zorgvuldig geleverd

Ik kon snel vinden wat ik zocht en bovendien is het snel en correct bij de deur afgeleverd

Zo moet het

Geen problemen gehad was dik inorde

Tromputte 9

6269 BC Margraten