Alles in goede staat ontvangen en op tijd!

Ga zo door

Snel en goed

Goede en snelle bezorging!

Vorige week had ontkalker voor koffiemachine besteld,de bestelling was correct en snel

Alles was ok

Alles verliep naar wens

Snelle levering, goede prijs

Goedkoop blijkt duurkoop

Helaas is 1 van de stokken van de nieuw gekochte partytent tijdens de 1e kampeersessie al afgebroken. Kwalitieit is erggggg ver te zoeken bij deze partytent met onwijs dunne stokken.

Perfecte levering van correcte producten.

snelle correcte levering van de beschreven mondmaskers aan voordelige prijs.

Zeer positief

Goede snelle afhandeling

Slechte, misleidende info op site.

Heb een tas voor onze easy up tent gekocht. Nu blijkt, dat de lengte daarvan 117 cm is, waar geen enkele easy up tent in past, terwijl de tas daarvoor speciaal voor bestemd zou zijn volgens de site. Pure misleidende info dus.

Snelle levering product waardeloos

De gekochte partytent werd zeer snel geleverd echter het bijgeleverde doek (zeil) was op vier plaatsen stuk (gaten in). Vanwege een gepland tuinfeest geen tijd meer om te retourneren..

Ik had het niet verwacht ik stond met de mond vol tanden omdat het een verrassing was voor mijn verjaardag van mijn vriend

heel goede service

duidelijke website snelle levering ga zo door niets aan veranderen

Ik blijf hier steeds bestellen ( ontkalker Delonghi). Origineel product aan concurrentiële prijs. Snelle levering, zeer goed verpakt.

Vlugge levering , alles in orde

Vlot en correct

Zoals je het verwacht, snelle levering, goed product

De afspraak nagekomen die beloofd is voor de levering Prima!

Prima en snel

Snel bezorgd en alles prima geregeld aanrader!!

Zeer goed snelle levering

Zeer goes

Accurate afhandeling!

Zeer positief, snelheid en informatievoorziening!

Scherpe prijs en snel geleverd!

De soundbar die ik zocht vond ik bij NextDeal, en past perfect bij mijn LG tv! Na bestelling de volgende dag al in huis.

Heel tevreden met m’n nieuwe Braun series 7 scheerapparaat!

Keurige tijdige levering, prima apparaat..

vlotte levering

perfect op de hoogte gehouden van de levering en alles in orde geleverd daags na bestelling geplaatst te hebben!

Doen wat ze beloven

Produkt, Verpakking, Transport, Prijs en Levertijd = allemaal goed

Prima prijs en prima levering

Verpakking laat wel wat te wensen over Maar wel op tijd geleverd zoals aangegeven!

Tromputte 9

6269 BC Margraten