Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De tent gisteren opgezet, wat vrij makelijk was. Alles goed bij elkaar al lag en een nacht verder en de tent is stuk, buizen die afgebroken zijn aansluitingspunten wat helemaal verbogen zijn en dit alles door een kleine paar mm regen wat is gevallen. Slechte kwaliteit
Beveelt niet aan
17 September 2023
Rachel
Kerkrade
Zoals beschreven en vlotte levering was tiptop inorde
11 September 2023
Anja Dorme
Roeselare
Mijn product werd snel geleverd. Toen er iets mis was met mijn bestelling werd er zeer snel gereageerd op mijn mail en alles is naar wens afgehandeld.
4 September 2023
anja
Geldrop
Fijn dat er bedrijven zijn die teruggestuurde artikelen aanbieden. Zo worden ze niet vernietigd en beter voor milieu
2 September 2023
Jos
Velsen
Bestellen en volgende dag in huis .
2 September 2023
Moon
Amsterdam
Snel levering
1 September 2023
Nassir
Capelle aan den IJssel
Deal is geleverd zoal beschreven, top
Loek
Cuijk
Voor herhaling vatbaar
Linda
Ridderkerk
Alles naar wens verlopen . En een goed product
Martin
Enschede
Voor een mooi prijsje weer veel naai plezier
Jannette Van der schans
Lelystad
Goed en relatief goedkoop. Klantvriendelijk. Snelle levering. Alleen er ontbrak een onderdeel. Daar werd snel positief op gereageerd met een gedeeltelijke terugbetaling en een link naar aanschaf van het onderdeel. Helaas bleek dat het verkeerde onderdeel te zijn.
Fred
Hilversum
Contact via mail was netjes, werd snel gereageerd. Product wat ik heb besteld, naaimachine, voldoet aan de omschrijving! Maar lichte gebruiksporen vond ik zelf nog mee vallen!
N.
D.
Ik ben gek op dit koffieapparaat jaren gebruikt en maakt lekkerste koffie. Ik was ontzettend blij dat ik zelfde kon vinden voor zo’n mooie prijs.
Soesoe
Snelle levering .
26 August 2023
Reeske Mulder
LANDGRAAF
Helemaal goed om een apparaat oid te kopen bij nextdeal. In mijn geval ging het een volautomatisch koffieapparaat. He lijkt tot zover, halve week in huis, prima te doen. Ziet er goed uit. Paar lichte beschadigingen, maar die waren er sowieso wel gekomen. Scheelt me al gauw rond de 300 euro. Volgende keer weer Next deal.
23 August 2023
Ingrid
Gaanderen
Snelle levering, prima product voor die prijs.
21 August 2023
Sanne
Assen
Ben heel tevreden met mijn aankoop, Snelle levering Telefonisch contact gehad met een heel vriendelijk meneer.
20 August 2023
Corrie
IJmuiden
Klacht is goed en snel afgehandeld!
19 August 2023
Kim
Eindhoven
Ze doen wat ze beloven
16 August 2023
Lammert
Emmen
Good quality and on time delivery
15 August 2023
Irina
Schoolstraat
xxxx
13 August 2023
pierre martens
Gemert
Goed product voor een kleinere prijs omdat de verpakking open is geweest.
13 August 2023
Celine
Maastricht
De machine beviel niet. geretourneerd en binnen een paar dagen het bedrag terug gestort
12 August 2023
Mohamed
Rotterdam
De naaimachine kwam een dag na bestelling, zoals beloofd. De vergeten toebehoren werden na een mailtje direct de dag er na geleverd.
12 August 2023
Annie