Goede service en duidelijk
prima !!!
Al zou ik het voortaan met dhl of postnl versturen ipv red mijn pakketje, deze mensen komen altijd behoorlijk laat en dan slapen mijn kids al. Door de deurbel worden ze dan weer wakker. En zoveel haast is er niet mee dat het met red mijn pakketje verstuurd moet worden.
Heb enkele mails gestuurd waar en wanneer ik mijn pakket ga krijgen , maar krijg een mail dat ze het pakket zijn vergeten opsturen. Laat de klant maar weken in de steek als je wat besteld ??? Slechte service van jullie personeel. Na enkele dagen later een mail ontvangen dat ze het pakket zouden leveren is het toch geleverd eindelijk. Ga op deze site dus NOOIT nog iets bestellen met deze service ??? Jammer dat het zo moet verlopen, dit mogen andere mensen gerust lezen.
Beste Dennis, Het pakket is zoals wij eerder aan u hebben vermeld in eerste instantie tijdig verzonden. Omdat het adres niet zou kloppen volgens de vervoerder hebben wij het pakket retour ontvangen, dit hebben wij per email netjes aan u gecommuniceerd, u heeft ons een adres gegeven waarop het pakket opnieuw kon worden verzonden. Door drukte in ons magazijn is de nieuwe zending helaas niet tijdig de deur uit gegaan, dit is inderdaad niet netjes maar dit hebben wij u gemeld en het pakket is alsnog opnieuw aan u verzonden. Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over onze service, wij zullen dit dan ook intern gaan oppakken. Onze excuses voor het ongemak! met vriendelijke groet Gloria Afdeling klachten NextDeal.
Goed en snel gekregen.
Zoals beloofd de volgende dag geleverd. Snel en goed, toestel werk prima ben zeer tevreden.
Prima Kenwood keukenmachine gekocht. Snelle afhandeling en bezorging. Machine was compleet en er mankeert niets aan.
Eerste keer iets besteld bij NextDeal. Heel goed bevallen.Goede en snelle bezorging en goede prijs.
Zondagavond besteld, maandagavond al in huis! Daar kunnen veel webshops nog wat van leren. En ook nog eens de goedkoopste!
Prima.
Snel verzending en product precies als de omschrijving
Vlotte levering met een goede prijs.
Snelle levering. Maar product werkt niet CD speler maakt raar geluid en leest geen CD
Originele beoordeling
Snelle levering. Product werkt niet CD speler maakt raar geluid en leest geen CD
Very good experience. My coffee machin came two days after.
Geen problemen ervaren.
Een geretourneerd artikel, waarvan je het idee hebt, dat het al gebruikt is... Verpakking slordig hersteld
Beste Herald, Wat jammer dat u niet tevreden bent over het geleverde product, ik ben dit voor u gaan controleren en zie het volgende terug: Het product dat u heeft besteld is een product uit onze koopjeshoek deze heeft u met korting kunnen aanschaffen, in de advertentie staat het volgende vermeld: "Dit betreft een product uit onze koopjeshoek, de doos is geopend en beschadigd. het product is ongebruikt en standaard hygiënisch gereinigd." het klopt dan ook dat het product door ons is bekeken en voor de zekerheid is gereinigd. De doos had inderdaad schade en ook dit staat vermeld in de advertentie, vandaar de korting waarmee het product wordt aangeboden. Ook vermelden wij in de advertentie dat wanneer u niet tevreden bent over het product, dat u deze binnen 30 dagen mag retourneren. Uiteraard kunt u nog steeds gebruik maken van deze optie via de volgende link: https://www.nextdeal.nl/service/shipping-returns/ Met vriendelijke groet, Team NextDeal.
Goede ervaring!
Over boormachine zelf ben ik beetje verdrietig over,ik heb drie boekjes gehad in alle Oost-Europese talen maar geen Nederlands? Ik heb die boormachine vanuit Nederland gekocht en niet van uit Rusland? Bedankt en Ik koop nieks meer bij julie. Groetjes Savo Grbovic
Beste Savo, Wat jammer dat u niet tevreden bent over het product dat u heeft ontvangen, het gaat hierbij meer om de handleiding die u niet in het Nederlands heeft ontvangen. Soms komt het voor dat er geen Nederlandse handleiding wordt meegezonden, dit is dan of in de fabriek mis gegaan, of de fabrikant levert geen Nederlandse handleiding. In de meeste gevallen is de Nederlandse handleiding wel door ons te achterhalen, mits de klant hiervan melding maakt bij ons (wij maken producten niet openen alvorens wij deze verzenden, wanneer de doos geopend is is een product niet meer als nieuw te verkopen). Uiteraard kunnen wij u de juiste handleiding toe laten komen, dit zullen wij doen op het email-adres dat bij ons bekend is. Onze excuses voor dit ongemak! met vriendelijke groet, Team NextDeal.
Bestelling gedaan, levering ontvangen. Verder alles volgens afspraak, prima dus. Minpuntje: bezorging was om 22:30! Het is dat ik wist dat er nog iemand kwam anders doe ik op dit tijdstip niet meer open. Belachelijk tijdstip, dan maar minder snel ontvangen en de volgende dag.
Ik heb een epilator besteld, deze kwam binnen in een redelijke tijd. Echter bleek er een deuk in de dop te zitten, een mail gestuurd. Kreeg heel snel reactie en met een tegemoetkoming heb ik besloten om deze te houden! Werd erg goed geholpen!
Was wat sceptisch om iets te kopen wat wellicht al gebruikt was. Maar de geleverde watch was in perfecte conditie
eerste bestelling bij Nextdeal, en alles is goed verlopen. pakket wer verzonden met red je pakketje, en ook dit is vlekkeloos verlopen.
Tromputte 9
6269 BC Margraten