Geachte mw Oudsbergen, Uw bestelling wordt heden , met helaas enige vertraging, verzonden. Uw e-mail over uw bestelling van gisteravond hebben wij zojuist pas kunnen beantwoorden. De reden van de vertraging is dat de door u bestelde verpakking uit de handel is gegaan. Deze verpakking hebben wij vervangen door een grotere. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team van Medimart
Beste heer Jairam, Uit de tracktrace gegevens blijkt dat PostNL wat moeite heeft met het tijdig afleveren van het pakket. Vandaag wordt door PostNL nog een poging gedaan. U kunt bij onduidelijkheden altijd direct met ons contact opnemen. Met vriendelijke groet, Jan van Medimart.
Beste mevrouw Margriet, U vergist zich met een bestelling die u elders geplaatst heeft. Uw zending past zeker niet door de brievenbus en wij pakken altijd alles zo compact mogelijk in. Lucht versturen vinden wij ook geen goed idee. Met vriendelijke groet, Jan van Medimart.
Medimart.nl Specialist in medische hulpmiddelen, diabetestestmateriaal, incontinentiemateriaal en wondverbandmiddelen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.