snel en correct

snel geleverd en een goede prijs

Correct en snel

Zoals men van slle webwinkels zou mogen verwachten.

Snelle levering, mooie prijs voor product. Erg blij mee omdat het precies was wat ik nodig had.

snel geleverd goede prijs

goede prijs, makkelijke bestelprocedure, snelle levering, goede discrete verpakking

Ben tevreden

Het bestelde was snel geleverd. Echter vind ik het vreemd dat ik nu met ‘Camping Laarbrug’ wordt aangesproken?! Onder mijn eigen naam is de bestelling geplaatst, maar het afleveradres was anders omdat ik op dat moment op een camping verbleef.

Ik ben helemaal tevreden

Goede prijzen, snelle levering, alles goed

snelle levering voor een goede prijs

de bestelling werd snel geleverd in een stevige verpakking. En dat alles voor een goede prijs

Zie opmerking beneden

Het aangeven van een ander bezorgadres dan het faktuur adres liep niet geheel naar wens, maar werd door Medimart/Post nl uitstekend opgelost. Ik ben over de aankoopprijs en de snelle bezorging zeer tevreden!

Goed op de hoogte gehouden snelle reactie top ik blijf klant

Snel en gemakkelijk

Positief, 2x besteld 2x prima

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

xxx

Lekker makkelijk

Snelle en correcte levering. Niets op aan te merken.

Goed en snel

...had niet verwacht...vooral in z n periode

Super snelle levering .

Zeer eenvoudig te bestellen en vlotte levering .

uitstekend snelle levering en mooie prijs

uitstekend snelle levering en een mooie prijs

Gewoon goed

snelle en correcte levering van een bestelling die tevens een prima prijs / kwaliteit verhouding hee

Prima. zie boven

super snel geleverd

Werkt goed

Geweldig assortiment

Snelle afhandeling en bezorging. Prima prijs

uitstekende service

ondanks een fout in de levering ben ik keurig te woord gestaan en is dit direct opgelost. eerst volgende werkdag was de levering alsnog correct binnen. super service en scherpe prijs!

Het apparaat doet precies wat ik er van verwacht, is makkelijk in het gebruik en een goedkope maar goede keuze

goede service

de bestelling kwam al de volgende dag en was discreet en stevig verpakt.

Weimarstraat 228

2562 HR Den haag

Over Medimart.nl

Medimart.nl Specialist in medische hulpmiddelen, diabetestestmateriaal, incontinentiemateriaal en wondverbandmiddelen.