Duidelijk - snel

Bestelling maken ging snel, duidelijk en betrouwbaar. Ontvangst gelijk na een dag! Ik kom hier vaker bestellen. Was mijn eerste keer.

HEEL GOED.

GOED GEHOLPEN ,EN FIJNE MEDEWERKERS.

ZEER snelle levering

Goede prijsvorming, degelijk verpakt, zeer snelle levering.

snel en goedkoop

snel

Vlotte levering.

Vlotte levering en afhandeling. Voor herhaling vatbaar !

Toppie

Snel en goed verzorgd.

besteld en snel in huis

Prima en een snelle levering

Prima zou alleen een zoek venster prettig vinden snelle levering en afterpay heel fijn.

Snelle levering!

zeer snelle levering

Snelle levering daar was ik erg blij mee.

Goede prijzen snelle verzending

Veel verschillende producten voor goede prijzen, snelle verzending. Fijn dat het minimale gratis verzend bedrag op €35 zit. Ik kom hier wel terug.

Weimarstraat 228

2562 HR Den haag

Over Medimart.nl

Medimart.nl Specialist in medische hulpmiddelen, diabetestestmateriaal, incontinentiemateriaal en wondverbandmiddelen.