Beste Edwin, Dank voor je reactie en review. Ik weet niet precies met wie er is gesproken hierover maar ik zou graag nadat ik mijn oprechte excuses heb aangeboden een aantal onwaarheden willen rechtzetten. De platen op maat en andere producten worden bij ons door de software genest op platen. Dit plaatje is dus uitgesneden uit grote platen samen met meerdere producten en bestellingen. We gooien geen hele platen weg. Dit type bestelling is bij ons niet ongewoon. Ondanks dat ga ik kijken of wij wellicht een soort melding kunnen zetten op bestellingen van kleine platen op maat van 1 stuk. Verder is de prijs opgebouwd uit meerdere componenten: snijden, zoeken van het item op de plaat, uitbreken, inpakken, verpakking en verzending (werkelijke verzending is hoger dan de verzendkosten). Voor de platen op maat hebben wij een rekenmodel ontwikkeld waardoor de prijs per plaat bij kleine aantallen hoog is en bij grotere aantallen laag (ook omdat de kosten dan ook vele malen hoger zijn). Bij concullega's van ons is dit ook in hun prijzen terug te zien. Ik baal ervan om jouw ervaring te lezen en hoop dat deze uitleg wellicht iets helpt. Met vriendelijke groet, Jan
Beste Nazli, Dank voor jouw review. Mag ik vragen welk onderdeel ontbrak? Wellicht kunnen wij deze nasturen? Ik hoor het graag! Gr, Jan