Speelhuisje voor veel speelplezier

Dochter is dolblij met haar grachtenpand, zelfs het middagslaapje wordt er in gedaan

Goede service en fijn meegedacht!

De kartonnen boom die wij op het oog hadden, had geen gaten in het ontwerp. Deze waren wel gewenst en na kort overleg met de klantenservice zijn deze gaten in het ontwerp toegevoegd, zonder meerkosten. Levering ook snel, dus zeer tevreden.

Das Bett läßt sich sehr schnell aufbauen.

Die Lieferung kam sehr schnell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Afval scheiden op de camping leuk en gemakkelijk

Wij zochten voor op de camping in Duitsland een leuke kleine prullenbak met 3 compartimenten voor papier, rest en PMD. We hebben de 20 liter genomen en die is super compact en fijn op de juist hoogte. De meiden hebben hem met verf helemaal gekleurd, gelijk een leuke vakantie activiteit. Het was de bedoeling hem weg te gooien na gebruik, maar hij is zo handig en degelijk dus we houden hem maar:) De bodem vind ik nog ter verbetering. Die flapjes blijven niet goed in elkaar zitten. Daarom een acht.

Vriendelijke team, op maat oplossing

Vriendelijke mensen die meedenken, keurig op maat producten, makkelijk in elkaar te vouwen.

Valse start werd razendsnel gecorrigeerd!

Bestelde goederen bleken niet geheel vlekkeloos maar een nieuwe zending volgde snel en naar tevredenheid. Prima!

Excellent!

The product arrived fast and in perfect condition. Beautiful cardboard house. Very original and playful!!

Prima oplossing in plaats van huren

toch een dure oplossing voor een kort evenement. We konden er helaas daarna niets meer mee doen en is dus verdwenen in het oud papier.

Erg goed, leuk product, mijn kartonnen plantenpotten zijn mooi!

Schneller Aufbau, guter Schlaf

Der Aufbau lief problemlos und schnell und das Bett war schon perfektes Ausweichquartier in den heißen Nächten. Bei Nichtgebrauch ist es schnell zusammengeschoben und verstaut. Die Höhe ist angenehm zum Schlafen. Es ist stabil und mobil, dazu umweltschonend - super. Die Lieferung dauerte etwas länger als ursprünglich angekündigt, ca 5 Tage. Völlig ok, kommt ja aus NL.

Heel vet speelgoed

Zoontje is uren bezig geweest met kasteel en bouwstenen

Enorm tevreden

Elke stap in het proces was top, website zelf beetje onduidelijk maar werd fantastisch geholpen. Product zelf netjes op tijd ontvangen en kwaliteit (lifesize obv foto van 45 jaar geleden) was boven verwachting.

...auch bei Sonderwünschen Spitze

Mein Sonderwunsch wurde erfüllt zu normalem Preis :-)

Profi

3 mooie afvalbakken besteld. Makkelijk in elkaar te zetten, dankzij de filmpjes. Fijn dat er op staat: wat erin moet. Bij reguliere afvalbakken is dat meestal niet. Karton is mooi materiaal. En bovendien handig. Als er dan een heel klein stukje afmoet omdat de deur nog open en dicht moet, kun je met een mesje dit realiseren.

Fehlende Teile

Moin moin, es fehlten 4 Eckverbindungen. Angegeben 8 vorhanden 4. Ansonsten ist alles ok.

Alles was naar wens.

Hoewel ik bij het ophalen 'n half uurtje moest wachten, was daarna alles naar wens.

Einfache Bestellung, schnelle Lieferung

Alles prima, spaßig war die Bedienungsanleitung auf Niederländisch. Hat alles bestens geklappt.

Makkelijk en zeer stevig

Snel en makkelijk in elkaar te zetten. Stevig! En kraakt niet Ik had snel een bed nodig voor logees maar het bevalt zo goed dat ik het maar laat staan. Een kraak vrij bed!

gutes Material, einfache Handhabung! Prima!

Schnelle Zusendung; gute Handhabung, entsprach den Erwartungen an Material und Verarbeitung!

Boven verwachting goed

Was even puzzelen om het bed in elkaar te zitten, maar uiteindelijk goed te doen. Bed ligt boven verwachting goed. Zou een 10 zijn boeken mooier zouden aansluiten.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Altijd boven verwachting

Buitengewoon service gericht en ook creatief

Tolles Produkt

Super leicht aufzubauen, stabil

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een creatief en zelfs duurzaam cadeau

Mijn kleinkinderen zijn erg blij met de schoolbus, die ze ook nog eens helemaal zelf mogen kleuren.

vroem vroem

De kleuters zijn helemaal blij met de camper! 'We gaan op vakantie juf!' Roepen ze terwijl ze in de camping 'onderweg' zijn. Makkelijk in elkaar te zetten.

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!