Handig!

Voor inkijk badkamer, woonkamer en slaapkamer in nieuwbouw huis gekocht. Het is goed donker waardoor goed geslapen kan worden.

Snel en goed!

Het bestellen was eenvoudig via de website. De vouwbedden werden snel geleverd. De gebruiksaanwijzing (via qr code) was goed te volgen. En er is al naar tevredenheid gelogeerd / geslapen op het bed. Bijzonder concept dat heel goed blijkt te werken. Uiteraard is een eigen matras nog wel nodig!

Aangenaam verrast

Prima en snelle levering Het bed is te leuk en stevig. Eerste nacht mijn 3 dochter met z'n drieën erop, helemaal goed gegaan. Prima in elkaar te zetten, met z'n tweeën gaat dat nog beter ;) Piept en kraakt niet. Mocht ik toch een minpuntje bedenken dan is het enige wat ik ietwat minder mooi uitgevoerd vind de lades. Maar zeker een aanrader dit bed.

Mn kids hebben de dikste lol en service is goed

Al meerdere soorten speelgoed besteld, kids vinden t fantastisch

Prima, maar...

Kartonnen sjoelbak prima. Maar kartonnen schijven??? Waarom er niet bij vermeld dat echte houten schijven apart erbij besteld konden worden?

Super bed, makkelijk in elkaar, kijk vooral geen handleidingen

Het bed arriveerde keurig verpakt. Na uitpakken bleek er geen instructie te zijn. Alleen een qr code. Die bracht me naar de website, maar je moet zelf je product zoeken. De filmpjes zijn niet duidelijk en de pdf is al even verwarrend. Gewoon zelf even kijken wat je hebt en beginnen. Het stond met een half uurtje. Super degelijk en het ligt zalig. Een echte aanrader!

Super leuke fotolijsten

Super toffe fotolijsten, kinderen kunnen hem erg persoonlijk maken. Makkelijk in elkaar te zetten. Van mij mag het gat een paar mm kleiner, omdat de foto maar net aan past. Maar dat is eigenlijk het enige wat ik kan benoemen.

Nachhaltig und sinnvolle Alternative zu co2 intensivem Bett.

Schitterend. Super. Simple. Ecologisch.

Exzellenter Service

Wir hatten eine Reklamation und das Service Team hat zeitnah und sehr kulant reagiert.

Supersnel geleverd

Karton op maat besteld, erg snel geleverd, keurig verzorgd

Op maat gemaakt en milieuvriendelijk

Het puzzelend bezig zijn met het karton en dan het prachtige resultaat van een mooie zithoek in de lastigste hoek van de caravan. Nooit gedacht dat er een oplossing voor kon komen maar nu is het compleet. Heel blij met de aangepaste meubels van karton. Jammer dat hier geen foto bij geplaatst kan worden. Erg blij mee !

handigste bed wat ik ooit had

fantastisch ontwerp, stevig en licht, beweeg t bed opzij met 1 voet, slaapt heerlijk, verheug me nu al op t tweede bed wat ik eraan kan haken zodra ik ruimer woon, en ik kan t zelf verhuizen, kortom top bed

Very light an perfekt for this price

I was struggleling a bit with the instructions, but as it is assembled it‘s quite stable. Can not say much about durability yet.

super oplossing voor een 'onderbed'

het is in een uurtje in elkaar te zetten zelfs de meegeleverd doos kun je gebruiken als een vlak op het rasterwerk

De kinderen vind het geweldig

De kinderen vinden het super leuk om erin te zitten

Simple, comfy, amazing

I love the idea and the product. Yes, it was a bit hard to set it up all by myself, but it was possible. It feels so cool to sleep on a cardboard bed!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nachtkastje voor bij mijn geweldige boogbed. Zo in elkaar en mooi stevig meubeltje. Blij mee!

Super leuke glijbaan

Makkelijk in elkaar te zetten. Mooi stevig. Mijn zoontje is er erg blij mee!

helemaal top

snel bezorgd ... goede uitleg erbij

Een grandioos succes

Het huisje van karton werd op tijd geleverd en was het verjaardagscadeau voor onze 3-jarige kleinzoon. Hij was direct en is nog steeds helemaal verknocht aan 'zijn huisje'. Hij speelt er steeds in, samen met nichtje/neefje/ vriendje...

Beautiful statement piece lamp

Beautiful lamp, good communications, fast delivery

makkelijk zichtbaar milieuvriendelijk en herbruikbaar

diverse wegwijspalen opgestuurd gekregen. Makkelijk n elkaar te zetten. snelle service, ik ben gemaild met de vraag wat ik op een bordje voor tekst wilde. naar eigen ontwerp hebben ze er iets moois van gemaakt wat paste bij het bos., als er wind is dan valt het paaltje wel om dus leg er een steen op of sla er een pin in. Bij ons werkte het goed. Ook het opruimen en losmaken van elkaar lukte goed. 1 dag later kwamen wij erachter dat we er twee waren vergeten op te ruimen , het had geregend dus waren ze niet meer bruikbaar en die kon ik netjes in de prullenbak gooien.

Het bed ziet er mooi uit, het was goed te doen om in elkaar te zetten en ik slaap er prima op. p

Met z'n tweeën konden we het bed vlot in elkaar zetten. Eén had de onderdelen gesorteerd en gaf deze aan de ander die het bed in elkaar zette.

Erg mooi

Producten zoals omschreven. Erg mooie kwaliteit allemaal

Geen service

Wij hebben een webshop en wilde hiervoor kartonnen plaatjes van 48x 30 cm bestellen. Tijdens het bestellen is er iets niet goed gegaan waardoor we slechts 1 stukje karton kregen van 48 x 30 cm voor €30,- + €4,95 verzendkosten. Tijdens telefonisch contact begrepen dat men uit 1 plaat karton dit stukje gesneden had. Op mijn verzoek om dan het restant van die plaats ook in de door ons gevraagde maat te snijden en tegen verzendkosten ons die toe te sturen werd deze mogelijkheid als onmogelijk bestempeld omdat men de rest van het (nieuwe ongebruikte) karton weggooit (lekker duurzaam). Dat we een probleem maakte om €30,- te betalen voor een stukje karton van 48 x 30 cm werd "vreemd" gevonden want zoveel marge had Kartent er ook weer niet op. Als wij een bestelling krijgen waarvan we twijfelen of onze klant wel een juiste bestelling heeft gedaan, benaderen we de klant voordat we bestelling uitvoeren. Bij Kartent kan dat niet want alles gaat automatisch en een dergelijke order valt hun ook niet op. Gelukkig lees ik in de Quote van 31/12/21 dat niemand zo flexibel als Kartent is. Er kan blijkbaar veel veranderen in een jaar.......... Ongetwijfeld gaat Kartent nu onder deze beoordeling melden dat het vooral onze eigen schuld is maar dat zegt meer over hun dan over ons. (klantvriendelijk niet bepaald / klantgericht niet bepaald / productiegericht zeker / omzet gericht zeker)

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!