Makkelijk besteld, snel geleverd.

Op veel gebruikte delen (steuntjes om de deur open te laten staan, en het midden gedeelte van het voorkantframe bij de instap) een versteviging wel wenselijk zijn. Een strook karton in tegen gestelde vouwrichting helpt al veel denk ik En maakt het pakket ook niet extra dik. Ik heb 2 bevestingings vleugelmoer en bout over maar is dit als reserve bedoeld of ter extra versteviging ergens dat niet op de instructie staat....beetje onduidelijk.

Een kinderparadijsje en zelf gemaakt

De kleinkinderen hebben zelf hun “Opa-huisje” gemaakt (met een beetje hulp van de grote stukken) en ‘ge-eist’ dat het altijd zou moeten blijven staan voor hen. En ze nemen de volgende keer hun hand- en vingerverf mee om het te schilderen. Ze waren uren zoet. Ik vond de tent zelf opvallend ruim. Tip: stuk tweezijdige plakstrip om op de zwakste plek (midden ingang) aan de bodem vast te plakken. En we hebben een touwtje door het gat in de deur gehaald en achter een vleugelmoer gelegd om de deur open te kunnen houden. Vraag: Zijn ramen in het dak een ontoelaatbare verzwakking van de constructie in karton? Het is binnen met de deuren dicht wel erg donker, al doet een elektrische kaars wonderen.

Still waiting for an order I placed in May!

Order number: ORD08049 Please can you tell me anything about this order which I have not received!

• Would you recommend us? No

Leuke raket

Ik heb een raket besteld voor de school van mijn zoontje. De raket kwam binnen en bestond uit vijf onderdelen (kanten van de raket). Het voorbeeld in de handleiding zag eruit als een kubus. Het vijfde onderdeel kon ik dus niet direct plaatsen. Ook de verbindingsschijven kon ik niet direct goed plaatsen. In de omschrijving werd niet duidelijk aangeven hoe de verbindingsdelen vastgezet moesten worden. Pas na enig speurwerk, werd me dit duidelijk. Toen ik de handleiding van het internet erbij haalde, stond daar ook een fout in. Als je de raket zoals in de handleiding in elkaar zou zetten zou je het dak nooit goed aan elkaar kunnen bevestigen. Toen het eenmaal in elkaar zat, was t echt een leuke raket. De zijkanten zitten niet zo straks als op het voorbeeld, maar de raket zelf is zeker leuk om te zien. Het zou fijn zijn als er een instructiefilm komt ipv een niet kloppende handleiding.

Top bestelling

Ik heb het nog niet in elkaar gezet. De bestelling is snel geleverd en ziet er goed uit. Zodra ik het in elkaar gezet heb laat ik het nog weten

Doos erg beschadigd bij ontvangst.

De brandweerwagen werd in een half open doos die uit elkaar viel geleverd. De ene kant van de doos was volledig open, dus ik ben niet zeker of alle stukken er wel in zitten. Dit is een cadeau voor mijn neefje voor ik naar het buitenland vertrek. Dus ik weet nog niet of alle stukken erin zitten en of ze niet beschadigd zijn. Ik hoop dat het goed komt, maar ik had hem toch ook graag een mooie doos kunnen geven om het verrassingseffect te versterken. Ik vind jullie concept enorm leuk, maar een betere verpakking is misschien wel aangewezen?

Niet goed doorgetest, maar super service

Helaas zakte de tekentafel als een plumpudding in elkaar toen mijn dochter erop zat. Ze heeft zich goed bezeerd. Plantenstandaard en boekenkast zijn wel stevig en leuk! Service is top. Na mijn mail over de tekentafel direct actie. Ze gaan het opnieuw testen.

prima. Helemaal zoals werd beloofd

zie boven

Fantastisch speelgoed!

De kartonnen glijbaan is echt een mega geslaagd speelgoed. Ons zoontje van net 1 jaar is helemaal fan. Die vindt het de bom om zelf eraf te glijden, z'n speelgoed eraf te laten glijden. Echt leuk.

Valt tegen

2 kamerschermen besteld. Met vertraging geleverd, en met enkele beschadigingen. Op zich vind ik ze wel mooi, maar vooral 1 helt voorover en dat ziet er niet mooi uit en is daardoor extra instabiel.

Mwaaah

Ik had een code gekregen via de mamma van. (Althans ik kon mezelf aanmelden en een vriend) bij mij deed de code het niet maar werd netjes opgelost. Bij mijn aanbeveling deed de code het ook niet. Deze hebben ook gemaild en kregen vervolgens als reactie dat de code al teveel was uitgedeeld dus kreeg ze ipv 20% 10%. Dat vind ik persoonlijk niet netjes.

Ideaal

Werkt top

Je wordt op een grappige manier op de hoogte gehouden van het proces tussen bestellen en leveren. Dat bezorgde bij mij al een glimlach. De wipwap is een kraamcado en werd heel goed ontvangen

Erg duur voor een beetje karton

Mooi maar te duur voor wat het is.

Raket kwam niet overeen met afbeelding

Het was een hele uitdaging om de raket in elkaar te zetten, uiteindelijk met tape bleef het bij elkaar. Resultaat werd erg op prijs gesteld door 3-jarige dochter, die vliegt er graag mee door de ruimte en heeft het versierd met kleurtjes.

De kindjes zijn er zot van !

Gemakkelijk om in elkaar te steken. Stevige materialen, wel een beetje langs de zijkant dat het karton makkelijk plooit.

Prachtige lamp

Helaas hangt hij nog niet ivm verhuizing

sorry je vraagt teveel informatie

zouden geen verplichte velden mogen zijn

Heel fijn! Het is heel snel geleverd, zodat je snel een (tijdelijke) raambekleding kan hebben. Ideaal in de tijd van verbouwing!

Fantastisch hoe jullie snel hebben geschakeld

Fijn hoe snel jullie met PostNL hebben geschakeld en nieuw pakket verstuurd hebben.

Staat gezellig in huis

Het was goed te doen, om de openhaard in elkaar te zetten, daarna zelf de openhaard geschilderd zodat het bij ons huis past

Mijn kleindochter Marilyn is super blij met haar glijbaan !!!

Ik was zeer tevreden met mijn bestelling; een levensgrote kartonnen cut-out. De klantenservice was goed, er werd goed meegedacht en de opdracht werd pas doorgestuurd nadat ik mijn goedkeuring had gegeven op de 'digitale proefdruk'. Het product werd netjes afgeleverd. Het enige nadeel was dat er wat gekke/slordige hoekjes aan zaten, die ik zelf heb bijgeknipt. Het is stevig karton en de cut-out ziet er heel creepy, oftewel, levensecht uit.

Snelle levering en duidelijke instructies.

Snelle levering. Duidelijke instructies om bed op te zetten. Kwaliteit is iets minder dan verwacht. Ik had reeds een kartonnen bed van een andere leverancier en dat andere bed is wel steviger en ook iets mooier. Maar voorlopig geen klachten, bed is wel nog maar een paar keer beslapen.

Goede koop; milieu- en portemonnee vriendelijk

Tot nu toe tevreden met het bed. Ik was op zoek naar een duurzaam minimalistisch bedframe wat makkelijk te verhuizen is, mocht dat nodig zijn. De lades zijn een goede oplossing voor het beddengoed. Dus al met al een goede en portemonnee-vriendelijke koop. Eén van de steunbalken was gescheurd tijdens de verzending, klantenservice was super snel en vriendelijk en de volgende dag werd de balk al geleverd.

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!