De kleinkinderen vinden het geweldig

De tent is een geweldig stuk speelgoed voor de kleinkinderen. Het in elkaar zetten is redelijk eenvoudig, al waren sommige van de vouwranden niet echt goed voorbereid.

Leuk bed, drama om in elkaar te zetten.

Het bed is voor het geld leuk! Maar als ik van te voren geweten had wat voor drama het is om in het elkaar te zetten had ik het niet gekocht. We zijn er de hele avond mee bezig geweest en het heeft bloed zweet en tranen gekost. Uiteindelijk bleek het nog niet helemaal goed te zijn en moest het gedeeltelijk over. Of het een stevig bed is kan ik nog niet zeggen. Onze zoon slaapt er pas op.

hartstikke leuke producten:)

prachtig materiaal, leuke vormgeving en bijzonder vriendelijke service.

Goed en iets minder goed

Het boogbed is eenvoudig inmekaar te vouwen. Zelfs alleen zo als ik. Het nachtkastje 45' was een drama, een gedeelte hiervan is in de papierbak beland, met de rest heb met eigen crea nog iets van gemaakt! Wat de levering betreft: zoek een beteren en snellere pakket dienst dan die u nu gebruikt, bed is ruim een week onderweg geweest. Geloof me, slapen op de grond is geen pretje. Twee minpunten wat het bed betreft, na 2 dagen kraakt het al en het matras glijd een beetje over het karton. Het bed zelf is super stevig en het slaapt prima. Ondanks de minpunten van het nachtkastje en bed en de levering geef ik dus maar 2 en halve ster, waren beide punten beter geweest hadden dit 5 sterren geweest. De min punten van het bed had geen stervermindering opgeleverd. Heb contact gehad met kartent, zij boden mij een nieuw nachtkastje aan, opgezet en al. Getuigd van superservice. Ik heb daar geen gebruik van gemaakt omdat ik ondanks een paar platen minder toch nog een nachtkastje heb kunnen maken. Door deze goede service alsnog 4 sterren.

Nog niet uitgepakt

Ik weet het nog niet, neem het bed mee naar frankrijk. Doos kwam wel beschadigd aan, maar ik heb nog geen tijd gehad om t te checken. Noor Geurts, 0649730828

Gewoon prachtig speelt er graag mee

Leuke kartonnen glijbaan, veel plezier van!

Onze ondernemende dochter van 1,5 vindt de glijbaan fantastisch. Staat stevig en ziet er leuk uit. Benieuwd hoe lang hij zo goed blijft want ze maakt er intensief gebruik van ;) Nadeel: veel karton over en redelijk aan de prijs. Zal het alsnog aanbevelen.

Mooi product, snel bezorgd

Rad van fortuin voldoet aan mijn verwachtingen, makkelijk in elkaar te zetten, duidelijke beschrijving. Mooi materiaal, ook fijn om te weten milieuvriendelijk bezig te zijn. Communicatie was duidelijk en de snel bezorgd. Fijn!

Ideaal!

Ideaal voor ons woning in hartje centrum Den Haag!

Prima product en snel geleverd.

Scheidingsschotten besteld. Zijn stevig en makkelijk in elkaar te zetten. Snel geleverd.

Mooi en leuk maar ligt slecht

Heel leuk idee en goed design, kraakt echter enorm en in het midden al een kuil helaas… slaap er niet lekke op en ga graag met KarTent in gesprek want misschien is er een (productie) fout gemaakt?!

Snelle, goed verpakte levering!

Ben zeer tevreden.

Leuk en compact

Het was een cadeau voor mijn nichtjes. Het in elkaar zetten was wel een dingetje, de bijgeleverde beschrijving was erg onduidelijk, maar met het filmpje op YouTube ging het beter. Erg leuk en stevig. Veel spelplezier.

prima spreekstoel

We hebben de spreekstoel buiten gebruikt tijdens onze huwelijksceremonie. Het opzetten was even puzzelen ;(, en hij kan wind gevoelig zijn ;) Voor het overige een prima ding dat nu verder gaat naar iemand die hem vaker gebruikt tijdens dit soort bijeenkomsten.

We zochten een tijdelijke oplossing tbv raamdecoratie omdat we aan het verbouwen zijn. Dit is echt perfect!

Geweldig mooi product snel geleverd

Het is een mooi product en het werd zeer snel geleverd. De verpakking is echter matig (zeer dun karton) waardoor het karton van het bed al lichtjes beschadigd (gedeukt) was bij ontvangst.

Blije driejarige zoon en tevreden ouders

Heb de raket gekocht voor ons zoontje, vlot besteld en betaald, snelle levering en kinderspel om in elkaar te zetten. Omdat de verpakking door het transport een beetje beschadigd was sluit de bovenkant niet zo goed aan maar niets wat een stukje ducktape niet kan verhelpen. Blije zoon = tevreden ouders

!!

Perfecte oplossing

Voor bv een studentenkamer biedt deze producten een perfecte oplossing. Goedkoop en stevig!

GOUD als tijdelijke slaapkamer tijdens 'n verbouwing

tWas 'n kado (als tijdelijke slaapkamer tijdens 'n verbouwing) en deed precies wat het moest brengen: verrassing, gaaf, mooi, handig en 'het werkt echt fantastisch'.

Ideaal product - laptop zonnescherm

Dit is wat er nog ontbrak in m'n leven! ;-) Ik kan nu in de tuin achter mijn laptop werken wanneer ik wil. Geen last meer van schittering in je scherm waardoor je niks ziet. Ik ben er heel blij mee.

prima service

product is goed, maar iets aan de prijzige kant naar mijn smaak. wel mooi vormgegeven. en makkelijk besteld en bezorgd.

Heel mooi

Heel mooi. Goed verpakt aangekomen. Communicatie prima.

Leuk bedrijf, goede service, prima product

Kartonnen bed gekocht, snelle levering, duidelijke omschrijving (wel handig als je met z’n tweeën bent voor het vouwen), het bed ligt prima en ziet er leuk uit

Supersnelle levering, mooi product

Kartonnen schermen besteld om te beschilderen en als decorstuk te gebruiken bij de musical van groep 8. Ik ben er erg tevreden over, het is hier prima voor geschikt.

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!