A couple of issues but resolved very quickly!

I had a couple of issues with the bed but the team at Kartent resolved them very quickly. Happy with the bed.

Leuk maar glijbaan valt tegen.

Leuk product. Maar de tekening voor het in elkaar zetten was minder maar n filmpje opgezocht en dat bracht duidelijkheid.

De glijbaan is leuk maar ook zo gesloopt

Misschien dat het aan mijn zoontje ligt maar na 2 dagen glijden was de glijbaan niet meer zo stevig en dat nodigde uit om eens te kijken wat er nog meer mee kon. Mijn zoontje van 2 had zo wat karton weggescheurd.

Uitstekend, snel

Helemaal geweldige producten! Makkelijk besteld, snel geleverd!

Mooi product

Mooi en duurzaam product. Ben er blij mee.

Super service!

Mooi assortiment aan duurzame producten. Ik mailde met een vraag en kreeg heel snel antwoord en hulp om te kunnen bestellen. Snelle levering. Een absolute aanrader!

Super leuk voor kinderen

Heel leuk voor kinderen om mee te spelen en te personaliseren!

Goede ervaring

Mooi product, heldere communicatie over levering

Wij zochten mooie, betaalbare hanglampen die niet te groot waren voor boven de bar in onze keuken. Met de kartonnen lampen van Kartent vonden we wat we zochten. En dan hebben we ook nog een duurzaam en lokaal vervaardigd product gekocht. Al met al zeer tevreden!

Grappig en nuttig

Heel grappige, nuttige, makkelijk in elkaar te zetten en ludieke meubels (wij hadden een bedframe). We hebben ern stebog bedframe, ondanks dat smalle onderdelen wel eens (helemaal) scheurden…

Het werkt maar de instructie kan beter

Het product kwam op tijd. De instructie zelf kan beter door de benummering die in de instructie zit ook op de onderdelen te zetten. Bovendien ontbrak instructie over hoe ik de onderdelen uit het karton kon krijgen. Ik had eigenlijk ook verwacht dat ik die onderdelen niet zelf nog uit hoefde te drukken. Nu blijf je wel met afval zitten.

Uitstekende glijbaan

Glijbaan leuk voor de kinderen!

minder goed

had een raket besteld voor de kleinzoon als paasverassing. bij levering bleek de verpakking open te zijn dus heb ik op jullie aandringen het pakket moeten openmaken om te checken of alles er wel inzat wat erg spijtig is want nu is het bouwpakket open en de verassing onverpakt.

Bezig met verbouwing van mijn appartement. Mijn 2 persoonsbed moest weg en nu? Moet toch wel een beetje comfortabel kunnen slapen op m,n 67ste. Had gezien dat olympiers in China op kartonnen bedden sliepen .Ben daardoor op het idee gekomen en gaan google en kwam snel bij karten uit. Prima site. Prima levering Top oplossing .

Uniek en duurzaam!

Ik heb een kartonnen tafel gekocht. Het was een eyecatcher op het feest en iedereen mocht lieve berichten op de tafel achterlaten. Er bleef een waar kunstwerk over. Heel erg aan te raden! Snelle bezorging en goede service!

Ook mijn kleindochter van 20 maanden vindt het geweldig

Heel leuk idee! helaas doos aan beide zijden open bij levering

We hadden al wat items online gezien en onlangs zagen we diverse items ook uitgestald staan in een winkel. Mijn zoontje van nu bijna 4 was meteen enthousiast en ging ermee spelen. Vandaar dat we de raket voor zijn verjaardag hebben gekocht. De raket is ondertussen ontvangen. Een minpunt was dat aan beide uiteinden , waarschijnlijk door de verzending, helemaal open en kapot waren gegaan. Hierdoor zie je dat de onderkant van het karton van de raket al wat ingedeukt, dat was jammer. Na een snelle check leek wel alle inhoud nog in de doos te zitten. Wellicht een goed idee om ook ook over de openingen een stuk tape te plakken zoals over de rest van de doos zat, zodat dit niet kan gebeuren. Verder een heel leuk idee en ik ga er vanuit dat er veel spelplezier aan beleeft gaat worden.

na een moeilijke levering is het probleem schtitterend opgelost en ben dan ook heel tevreden

bedankt voor de de goede product en we zijn er goed mee geholpen

Levert wat gevraagd is

Handige tijdelijke oplossing. Op tijd geleverd en volgens bestelde maat.

We bought a tent and are absolutely happy with it.

Fast and reliable service. Thanks for everything.

Superleuk bedrijf

Op zoek naar een tijdelijk bed, gestuit op het kartonnen bed van Kartent. Leuk idee. Duurzaam product. Spreekt ons erg aan. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat het bed heerlijk ligt maar behoorlijk veel harde kraakgeluiden produceert als een van ons zich omdraait. Dat is wel jammer, het zal dus echt tijdelijk blijven en niet, zoals we ons eerst hadden voorgenomen, onze huidige bed gaan vervangen. En dat is dan wel minder duurzaam.

Super leuke en stevige glijbaan voor mijn kleinzoon

Snelle levering en en stevige milieu vriendelijke glijbaan. Dat wordt veel glij-plezier!

Could not have asked for better service.

Very professional, quick response time, and good product

Leuk cadeau maar niet eenvoudig in elkaar te zetten

Mijn kleinkinderen vonden het een superleuk cadeau. Natuurlijk moest het onmiddellijk in elkaar gezet worden maar........... dat was toch iets anders. Het bijgevoegd blaadje(= handleiding) was niet zo duidelijk om de tent in elkaar te krijgen. Aan de hand van de foto ‘s in de webshop is het ons dan uiteindelijk gelukt. Was toch wel even zoeken.

Ik moet het nog in elkaar zetten. Verzorging en levering verder prima

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!