Leuk origineel en duurzaam

Snel besteld, gemakkelijk in elkaar gezet en een mooie aanwinst voor de kinderkamer.

Snelle levering,topm product

Ik ben een tevreden klant

Prima tijdelijke duurzame oplossing

Snelle levering, karton is goed stevig. Ik kan het makkelijk plaatsen op mijn vensterbank en valt niet om. Sochtends makkelijk eraf te halen om het raam open te zetten voor frisse lucht. Prima product voor prima prijs.

Het in elkaar zetten is even wat werk, maar met de instructies en video prima te doen. Het is een stevige glijbaan, geen scherpe randen. M'n dochter van anderhalf kan er zelfstandig op, doordat de treden breed genoeg zijn en de glijbaan niet te hoog is. Echt een aanrader voor uren (duurzaam!) speelplezier

Topkado

Het was een groot succes als kado voor een 1 jarige. Ouders vonden het supergaaf!

Niet netjes afgewerkt, maakt veel geluid, op de instructie video lijkt het makkelijker dan het is,

De doos was niet netjes ingepakt met het product, snij afval zat er nog tussen het karton. Het karton boog mee en scheurde. Ook was het beschadigd. Ik liep een keer tegen een hoek en het was kapot.. het kraakt als ik slaap. Heb foto’s gemaakt van hoe het werd aangeleverd niche je het willen zien.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Heel gaaf

Snelle bezorging Klein zoon heel blij meegemaakt!

Geweldig concept!

Het kartonnen bed is stevig en origineel en natuurlijk duurzaam. De meegestuurde uitleg was prima. Wel moeilijk om het karton goed te vouwen zonder ongewenste vouwen te krijgen.

Makkelijk monteerbaar zelfs alleen

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, goed instructies , vlotte levering , het beantwoorde volledig aan alle verwachtingen en vereisten , zeker indien nodig voor herhaling vatbaar .

Praktisch

Ik had kartonnen gordijnen besteld.Snel geleverd en ze zijn heel makkelijk in gebruik. Ideaal.

Zeer verrassende

Mooie design!

Terrible, very loud and noisy.

Terrible, very loud and noisy. Can’t sleep and wakes up my neighbor

Wegens behandelingen tegen kanker ( chemo, amputatie, reconstructie) Is het voor mij momenteel wat lastig om de trap op en af te lopen. En na mijn aankomende operatie kan ik sowieso 6 weken de trap niet op en af. Ik mag ook nog niet zwaar tillen en heb een dikke mopshond die de trap wel op kan maar niet af. En ze slaapt uiteraard bij mij in bed. Ik ben alleenstaand dus kan haar voorlopig niet naar beneden dragen . Daarom heb ik het boog bed besteld en slaap ik zolang in de woonkamer. Het pakket was er binnen 2 dagen en ik had het bed in mijn eentje in 20 minuten in elkaar gezet terwijl ik momenteel lichamelijk niet zo sterk ben. Hij ligt perfect en is heel stevig. Voor mij echt een life saver.

geweldig

super goede service.

Snelle en vrolijke levering

Bestelling werd nog geen 24 uur later geleverd. Alles was compleet en netjes verpakt. Daarnaast beschikt Kartent over een flinke dosis humor. Gedurende het bestellen, wachten op en openmaken van het pakket werd je op originele wijze op de hoogte gehouden!

Precies als verwacht, snel geleverd

Glijbaan op maat en milieu vriendelijk. Video nodig om instructies te snappen, zelf pimpen is wel nodig, maar ook weer leuk

Leuke producten, goede service

Voor een apres ski feest hadden we de rendieren besteld. Ze zagen er geweldig uit en waren goed in elkaar te zetten. In de eerste bestelling was er 1 rendier niet helemaal goed in het karton gesneden maar dit werd snel en geweldig opgelost door een nieuw rendier op te sturen.

Zeer klantvriendelijk en goed product

Het product is snel geleverd en ik had een vraag per e-mail gesteld, belde ze terug omdat ze het idee hadden dat we de tijdelijke ‘gordijnen’ snel wilde hebben. Zijn ze nog dezelfde dag verstuurd. Het doet ook precies wat het moet doen

Vlotte levering, stevige glijbaan

Het in elkaar zetten was goed te doen met behulp van het filmpje. De onderdelen nummeren was misschien handig geweest. Ons kleinkind van bijna 2 speelt er graag op. Het is een mooi stevig product en fijn licht om ergens anders te kunnen zetten.

Heel blij met probleemoplossing

Er was een klein probleem met het produkt. Zoiets kan altijd gebeuren, maar een bedrijf laat zich van zijn goede kant zien met de wijze waarop men iets oplost. En dat was heel elegant en reuze vlot. Voor mij hebben ze bij Kartent dik gewonnen

Super product, duurzaam, hip en een keer wat anders!

Ik ben heel blij met lamp en heb al vaker spullen bij jullie gekocht. Mooie site en toffe dingen!

Kei cool!

Leuke glijbaan. Gemakkelijk te monteren! Zeer stevig en veilig voor kindjes. Mijn dochter is 19 maanden en na een paar keer proberen kan ze er zelfstandig op kruipen.

Het is even prutsen om het in elkaar te zetten, maar dan heb je een leuk bed.

Om van de voorgeritste lijnen echte vouwen te maken, heb ik de onderdelen op de grond tegen de muur aangelegd en door te duwen de vouwen erin gekregen. Dan is het nog even hannesen om de onderdelen precies in de juiste gleuven in elkaar te krijgen, maar ik heb alles in mijn eentje kunnen klaren! Minpuntje: de verpakking was tijdens het transport kapot gegaan.

Grappig bedacht!

Grappig bedacht, origineel en het werkt ook nog!

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!