Goed en snel

Alleen afmeting lamp en kap apart graag

Ingenieus verpakt en prachtig product

Het komt allemaal vriendelijk en proffessioneel over.

mooi maar wel ingewikkeld om op te hangen

Het was zoeken naar een draad die we zelf moesten vinden om de lamp aan op te hangen.

Gematigd enthousiast

Had gevraagd om separate verpakkingen, kwam niet door?! Trein, door nadrukkelijke vouwlijn, ziet er te kwetsbaar uit. Had poppenhuis besteld om mee te nemen naar Kenia, voor stichting Starborn, waar werkzaam met kinderen (stimuleren gebruik fantasie) maar weet niet of ik dat ga doen ...

Top kwaliteit en ruikt nog lekker ook

Snelle levering met een beetje geduld ook gemakkelijk in elkaar te zetten. Voldoet aan al mijn verwachtingen

Gewoon zoals het hoort

Ga zo door

Tot nu toe prima

Mijn pakjes nog niet allemaal uitgepakt. Beoordeling laat nog even op zich wachten

Leuke site met veel humor en leuke producten met een duidelijke beschrijving!

Na het lezen van een krantenartikel meteen op de site gaan kijken. Superleuk! Er straalt enthousiasme uit. Aangezien partner jarig was en in duurzame impactinvestment zit, vond ik dit voor hem een leuke kennismaking. (Prullenbak kado)

Te blij!

Ik sta dansend en in beweging te werken, een feestje!

Erg leuk concept.

Wij hadden een bed besteld met laden . Helaas ontbraken de laden bij de eerste levering, dat kan gebeuren. Bij de tweede levering (de laden) misten we weer 2 onderdelen…. Gelukkig werden deze ook zeer snel alsnog geleverd. En het doet geen afbreuk aan het product zelf. Het bed vinden wij mooi en stevig, mijn dochter is er erg blij mee. Vraag me wel af wat er gebeurd als er water of iets anders op geknoeid wordt … dus dat is even opletten.

Mij kinderen vind get geweldig

Ik heb de instructie gevolgd. Ik vind het moeilijk. Later ik zag instrtructie op youtube. Dat is handiger. Misschien kun jullie in het brief schrijven dat op YouTube kunnen kijken voor instaleren.

Briljant product, dat sta bureau!

Ik had al een tijdje zitten klooien met een klapkrat op tafel. Of een krukje. Geen doen. En geen gezicht. Dus onmiddellijk dit besteld, toen ik het had ontdekt. Geweldig! Ook is het fijn om je geld uit te geven aan iets wat niet bijdraagt aan die enorme berg meuk waar we niets mee kunnen. Respect voor het ingenieuze concept. En dan nog: jullie website: très sympathiek.

vlot geregeld

Snel gevonden op website en bestelling op tijd ontvangen

Mooi en handig

Mooi en handig, snel opgezet

Heerlijk licht

Wel foutje gemaakt doordat ik niet doorhad dat je niet alle onderdelen symmetrisch zijn en er korte en lange insneden waren.

Ziet er top uit.

Mooi initiatief om meer te recyclen!

Bestelling vlot en netjes afgehandeld

Als zeer netjes, de bestelling werd vlot afgehandeld en verzonden. Helaas liet postNL ons in de steek en hebben de verzending beschadigd maar heeft kartent dit netjes afgehandeld door direct hetzelfde product nogmaals kostenloos te verzenden.

Leuk knutselwerk en prima resultaat

Ik had wat moeite met de eerste platen, omdat de vormen er niet helemaal goed ingestanst waren. Maar de rest ging subliem en zat snel in elkaar. Het resultaat voldoet geheel aan de verwachtingen. Ik gebruik de kruk als plantentafeltje,

Leuke producten

Mijn kleindochter blij gemaakt met de hertenkop. En verder was ik zeer verbaasd over de hoeveelheid producten en de mogelijkheden met karton.

Goed materiaal gebruik.

De lamp is strak, licht en geeft speels licht op de omgeving. Misschien had de lamp hoger kunne zijn, zodat je de lamp minder ziet. Het voeten steun is aagenaam.

formidabel!

lightweight bedframe; milieubewust, snelle levering en uitstekende service! Hij oogt heel mooi en is ook zeer stevig! Enige minpuntje zijn de hoeken die niet helemaal aansluiten, maar dat kan ook aan mijn assemblagetalent of gebrek daaraan liggen.

Duurzaam, minimalistisch, betaalbaar

Ik heb een opzetstuk voor ons bureau gekocht, zodat mijn vriend staand kan werken. Een betaalbare en weinig milieubelastende manier om te proberen of dit goed werkt. De basic look spreekt ons ook aan. Het karton was hier en daar (licht) beschadigd, dat hebben we weggemoffeld aan de zij- en onderkant.

Ik heb mijn kleinzoon geweldig kunnen verrassen

Ik zag het artikel over jullie in de VK. Ik ben naar de site gegaan en zag de leeuw van karton. Mijn kleinzoon is gek op leeuwen en hij vond deze leeuw geweldig. Nu hangt hij op zijn slaapkamer en is hij er blij mee.

Hele mooie lamp

Erg mooie lamp, die ook snel werd geleverd.

Prima en erg leuk maar niet helemaal tevreden

Ik heb 2 producten, de tent en het speelhuisje. Wat betreft de tent, deze is echt heel sterk en gaaf. Doordat de vloer onderdeel is van de hele tent is hij stevig en verschuift het niet steeds. Het in elkaar zetten vond ik niet duidelijk, een vouwrand ontbrak en uiteindelijk contact moeten zoeken met KarTent om de tent in elkaar te krijgen. Communicatie was prima en erg behulpzaam. Het speelhuisje was erg makkelijk in elkaar te zetten. Maar het huisje zelf vind ik niet sterk en heel onhandig, juist onhandig met jonge kinderen omdat het met alles mee of wegschuift. Elk leuk rollenspel of erin kruipen wordt verstoord doordat het huisje zo enorm licht is en er geen vloer in zit zoals bij de tent. Dus van deze heb ik wel spijt.

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!