Snelle, goed verpakte levering!

Ben zeer tevreden.

Leuk en compact

Het was een cadeau voor mijn nichtjes. Het in elkaar zetten was wel een dingetje, de bijgeleverde beschrijving was erg onduidelijk, maar met het filmpje op YouTube ging het beter. Erg leuk en stevig. Veel spelplezier.

prima spreekstoel

We hebben de spreekstoel buiten gebruikt tijdens onze huwelijksceremonie. Het opzetten was even puzzelen ;(, en hij kan wind gevoelig zijn ;) Voor het overige een prima ding dat nu verder gaat naar iemand die hem vaker gebruikt tijdens dit soort bijeenkomsten.

We zochten een tijdelijke oplossing tbv raamdecoratie omdat we aan het verbouwen zijn. Dit is echt perfect!

Geweldig mooi product snel geleverd

Het is een mooi product en het werd zeer snel geleverd. De verpakking is echter matig (zeer dun karton) waardoor het karton van het bed al lichtjes beschadigd (gedeukt) was bij ontvangst.

Blije driejarige zoon en tevreden ouders

Heb de raket gekocht voor ons zoontje, vlot besteld en betaald, snelle levering en kinderspel om in elkaar te zetten. Omdat de verpakking door het transport een beetje beschadigd was sluit de bovenkant niet zo goed aan maar niets wat een stukje ducktape niet kan verhelpen. Blije zoon = tevreden ouders

!!

Perfecte oplossing

Voor bv een studentenkamer biedt deze producten een perfecte oplossing. Goedkoop en stevig!

GOUD als tijdelijke slaapkamer tijdens 'n verbouwing

tWas 'n kado (als tijdelijke slaapkamer tijdens 'n verbouwing) en deed precies wat het moest brengen: verrassing, gaaf, mooi, handig en 'het werkt echt fantastisch'.

Ideaal product - laptop zonnescherm

Dit is wat er nog ontbrak in m'n leven! ;-) Ik kan nu in de tuin achter mijn laptop werken wanneer ik wil. Geen last meer van schittering in je scherm waardoor je niks ziet. Ik ben er heel blij mee.

prima service

product is goed, maar iets aan de prijzige kant naar mijn smaak. wel mooi vormgegeven. en makkelijk besteld en bezorgd.

Heel mooi

Heel mooi. Goed verpakt aangekomen. Communicatie prima.

Leuk bedrijf, goede service, prima product

Kartonnen bed gekocht, snelle levering, duidelijke omschrijving (wel handig als je met z’n tweeën bent voor het vouwen), het bed ligt prima en ziet er leuk uit

Supersnelle levering, mooi product

Kartonnen schermen besteld om te beschilderen en als decorstuk te gebruiken bij de musical van groep 8. Ik ben er erg tevreden over, het is hier prima voor geschikt.

Perfecte afhandeling van de bestelling.

Eerst verkeerde afmeting toegestuurd. Mail gestuurd, dit werd direct rechtgezet. De volgende dag werd het juiste formaat geleverd…

Mooie speelhuis voor kinderen

Duurzaam en kindvriendelijk

Netjes verpakt en eenvoudig in elkaar te zetten.

Stevige kwaliteit, mijn katten zijn erg blij met hun nieuwe katten mandje/doos

Prima service, prima product.

Goede ervaring. Er was buiten hun schuld een probleem met de verzending, maar dit is snel en tot volle tevredenheid door Kartent opgepakt.

Fun

I love the design. I put it together with my 7 year old boy. He even decorated the drawers with magic markers. I love that your packaging did not use any glues. The directions were great and it was easy to put together. I love your whole product line and I will purchase more in the future. Thanks

Fantastic lamshades

We love the lampshades we bought from Kartent. They look great and are good quality. The bulbs we bought with them seem good too.

Uren speelplezier!

Stickers kleven, met de stiften kleuren, verven, ... noem maar op. Onze kleine vriend beleeft er uren plezier mee. Ideaal kado voor jonge creatieve kinderen.

Alles is kompleet geleverd. Wel vond ik het jammer dat de grote onderdelen gevouwen in de doos zaten. Hierdoor ik de kans op scheuren bij het vouwen wel wat groter geworden. De vouw blijkt echt de kritieke plek.

Heel fijnn

Erg fijn

Sterk en veel speelplezier

Super leuke glijbaan voor mijn zoontje van 1, hij kan zelfstandig klimmen, glijden en ballen eraf laten rollen. Zelfs mijn dochter van 6 amuseert zich. Het in elkaar zetten gaat met het filmpje goed, alleen het stukje dat de kartelrand naar binnen moet, was onduidelijk, maar achteraf logisch. Deze site aanbevolen bij vrienden en ook zij hebben gelijk wat besteld. Veel speelplezier!

Geweldig!!

Vandaag de locomotief aan onze 5 jarige kleinzoon gegeven, inclusief het vingerverf. Hij is er superblij mee!! Dus zijn wij daarom super tevreden.

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!