Verrassend

Ik ben zeker geïnteresseerd in nog dingen zoals krabpalen voor katten. Hoor alleen dat niet makkelijk in elkaar te krijgen is.

Makkelijk met 2 in elkaar te zetten.

Licht-gewicht en toch bijzonder stevig. Oogt mooi en bijzonder. Geen idee of de kat van het bed zal kunnen blijven met zijn tanden en klauwen: hij is gek op karton (niet aan gedacht…). Bij vrienden en kennissen veel verwonderde blikken. Ik beveel hen KarTent aan!

Er is nog niets geleverd

Onze bestelling werd nog steeds niet geleverd. Ergens een vergissing met een andere klant, waar wij niets aan kunnen veranderen... graag zo snel mogelijk een oplossing !

Waardeloos karton

Slechte bouw tekening en karton was snel stuk. Viel bij elke speel beweging van ellende uit elkaar.

Gemakkelijk, stevig, betaalbaar, en milieubewust.

Slaapt heerlijk, word uitgerust wakker en als kers op de taart is na een week mijn rugpijn met 80% verminderd

Leuke, duurzame artikelen. Bij de bestelling ging wat mis bij de levering maar dat was snel opgelost

Matig

Product is degelijk, maar incompleet geleverd.

Gewelig!

Erg tevreden.

Het was even puzzelen maar dat doe ik graag

GOED GEREGELD!

Het kartonnen gordijn voldoet prima aan de verwachtingen. Alleen jammer dat ze niet in wit karton leverbaar zijn. p.s. Kan ook zijn dat ik verkeerd gekken heb.

Fantastisch vermaak voor kids

De kids op onze bruiloft hebben zich uren vermaakt met de kartonnen burcht

Origineel, maar beperkt gebruik

De doos stond open bij levering De deur moest snel verstevigd worden Wel origineel als cadeau en roept creativiteit bij kinderen op.

Gedreven en zichtbaar

Goed vindbaar online èn echt live contact. De enige die naar karton kijkt als gebruiksvoorwerp ipv verpakkingsmateriaal.

Prachtige lamp met duurzaam materiaal, heel blij mee!

Goede ervaring met bezorging, uiterlijk en werking. Enige wat we misten was een kapje voor bij het plafond (maar mogelijk hadden we die erbij kunnen bestellen?). Heel tevreden!

Service kan niet beter. Zijn zeer goed bereikbaar bij vragen. of

De handleiding ontbrak en het model prullenbak bleek wat gewijzigd te zijn. Maar alles werd supersnel opgelost en mijn vragen werden direct beantwoord.

Wat een tof bed!

Makkelijk in elkaar te zetten, mooie vormgeving. We hadden te weinig onderdelen gekregen, maar dit is snel opgelost.

Hele vlotte communicatie en verzending

Prima bed. Ik heb wel met een medewerker afgesproken dat het bed iets bijgesneden zou worden. Ik was ook verbaast dat het bed al een uur na plaatsen bestelling verzonden werd. Helaas was t niet bijgesneden op de gewenste maat. Dat hebben we zelf gedaan. Verder prima.

Mooi product, voldoet aan verwachtingen

Door een kleine aanpassing in de handleiding, kunnen andere klanten misschien geholpen worden. Bed 140x200. De eerste 3 ‘breedtebalken’ hebben inkepingen die op het 1e gezicht identiek zijn. Dat is dus niet zo….toen moest ik opnieuw beginnen (en dat is met karton niet fijn). Met de aanmoedigingen van mijn kleinkinderen ‘ je kan het oma’ is alles goed gekomen!

Top oplossing!

Moeilijk raam in dakkapel, tijdelijke oplossing een karton er voor: het bevalt zo goed dat het tijdelijke wel eens permanent kan worden. In de avond even het karton voor het raam zetten en in de ochtend opvouwen en onder de bank: heerlijk licht overdag!

Geweldig product! Handig, ecologisch en esthetisch!

Zie hoger

Afspraak is afspraak

Grappig om dit nieuwe idee te proberen, ik ben niet erg handig maar is me toch gelukt. Slaapt prima.

Product werkt niet en is niet compleet

Het rad was iets beschadigd geleverd in het midden van de draaischijf. Verder ontbreekt er 1 dwarsbalk (A). Deze staat ook niet n de handleiding, maar in de tekening staat hij wel en hij ontbreekt ook in het totaalbeeld. Verder zit de schroef veel te strak en draai je hem los of klem als je aan de schijf draait. Ik heb uiteindelijk zelf zitten knutselen met eigen bouten en moet om hem werkend te krijgen. In beginsel een erg leuk product, maar er moeten nog wat slagen gemaakt worden. En zorg dat de handleiding klopt en het product compleet is!

Wat een fijne customer service, super product en super snelle levering!

Ik heb de kindermolen gekocht en had vele vragen, snelle levering nodig en wou een kaartje met persoonlijk boodschap erbij doen. Alles was snel een makkelijk geregeld en super aardige persoon op de app... TOP!

Mooi karton

Ik heb een bed besteld, van karton. Het is even een klusje om het in elkaar te zetten. Je hebt even aardig wat ruimte nodig en goed opletten wat de voor of achterkant is. Maar als het eenmaal in elkaar zit is het een a: mooi om te zien en b: superstevig bed!

Gewoon goed

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!