Uniek en superhip

Een prachtige stevige lamp die perfect past in deze tijd én boven onze tafel. Het warme lucht schijnt er prachtig doorheen, maar alleen als effect, dus niet storend. Voldoet aan al onze verwachtingen. Zeer aan te bevelen!

Top, aanrader

Bij toeval kwam ik terecht bij Kartent, ik had beperkte ruimte voor een bed en de centimeters vd ombouw van elk bed dat ik bekeek waren steeds de bottleneck. Tot ik op het boogbed van Kartent stuitte, probleem opgelost! En hoe meer ik me in het produkt verdiepte hoe leuker ik het vond hierop gestuit te zijn. Origineel, duurzaam en ook nog eens hartstikke goedkoop. Bestelling en levering verliepen vlot en volgens belofte op de website. Duidelijke informatie voorziening. In elkaar zetten is een eitje; ik heb het bed 140x200 plus 4 bedlades op m'n gemakje in m'n eentje in elkaar gezet in pakweg 3 kwartier. Hartstikke handig dat het bed zo licht is en daarmee makkelijk te verschuiven ook als er matras op ligt. Het bed ligt prima, ik slaap er heerlijk op.

Minder

De Produkten zijn ontvangen, en de tekening is complex/onduidelijk. als gevolg hiervan, staan de pakketten nog - wel uitgepakt - nog bij ons op kantoor. De beleving is niet goed!

Super uitvinding!

Uren lang speelplezier met een kartonnen doos kunnen hebben, maar dan geupgrade! Dit is echt oprecht fantastisch!

Heel erg positief!

In eerste instantie het verkeerde pakket ontvangen. Maar dit was supersnel opgelost door een mailtje te sturen en de volgende werkdag had ik het juiste pakket binnen. Supergoede service dus!

Superleuke producten!

Voor onze kleine slaapkamer zijn deze kartonnen producten een uitkomst. En voor het duurzame gebruik en de handzaamheid, helemaal goed. Wij hebben de kasten inmiddels ingericht. En het bed gaan we volgende week in gebruik nemen, we zijn benieuwd of we er niet meer uit willen komen.

Snelle service, stevig produkt

Mooi en stevig kartonnen vliegtuig. Enkel jammer dat er geen handleiding bijgeleverd was, werd wat zoekwerk om samen te stellen.

Mooie leuke producten van karton Makkelijk in wljaar te zetten

Gewoon indrukwekkend!

Groter dan verwacht, maar erg gaaf! Het is nu een interieur stuk geworden in de woonkamer. Het "monteren" is een eitje. Onze handleiding was onleesbaar. Toner op? Gelukkig staat hij ook online! Zeer tevreden met de molen. Erg benieuwd hoe onze dochter gaat reageren als ze hem morgen ziet voor haar verjaardag!

Beschrijving en vouwen kan beter

Heb mijn kartonnen bed ontvangen in een goede doos De envelop was zeer goed bedrukt Maar helaas was de beschrijving heel vaag bedrukt. De elementen zelf moet je vouwen. Dit moet je wel goed kunnen in je eentje anders beschadig je de elementen op de verkeerde plaatsen. De zogenaamde vouwen zijn nog te stevig en bijna niet te vouwen. Tis maar goed dat ik technische ben en creatief maar dat zou niet mogen. Mijn moeder van 70 had het niet kunnen vouwen. Als dit is opgelost dan geef ik 5 sterren. Mvg. Www.huren013.nl

Vrij duur, maar wel ideaal

Super product om uit te proberen hoe staand werken is voor mij, zonder meteen een erg duur product aan te schaffen. Al moet ik zeggen dat ik deze prijs ook hoog vind, maar de kwaliteit van het karton is wel goed: dik en stevig. Ik raad aan even goed te kijken hoe je de hoogte wil instellen van de twee plankjes, want het product is in mijn ervaring niet geschikt om steeds in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, het blijft karton. Het is wel makkelijk verplaatsbaar, als je het karton goed in elkaar schuift is alles verrassend stabiel. De verhogen zal waarschijnlijk niet eeuwig meegaan, maar het ligt er denk ik vooral aan hoe je ermee omgaat. Voorlopig is dit helemaal prima!

!

|Leuke ervaring!

Ik wist niet van het bestaan af tot ik het op de tv zag. Gelijk besteld en de volgende dag al in huis. Mooie constructie en makkelijk in elkaar te zetten. En wat ook niet onbelangrijk is het ligt erg lekker. Het wil wel een beetje kraken met omdraaien. Maar verder een lekker bed.

Goed logeerbed!

Ik heb dit bed besteld voor logees en die zijn super tevreden. Het is licht maar toch stabiel en slaapt goed. Ik heb er zelf ook een nacht prima op geslapen. Alleen de lades vallen qua grootte een beetje tegen. Levering van het bed was zoals aangegeven bij de bestelling. Prima service!

Alles klopt

Snel bestelproces, vlotte levering en goede montage instructie. Prima logeerbed!

Super mooi product en nog betere aftersales!

Spreekgestoelte besteld en de volgende dag geleverd. Ik had wat moeite met het lezen van de montage tekening maar na een telefoontje werd het me allemaal duidelijk. Nogmaals bedankt!

Echt leuk maar te breekbaar

Was leuk om een half uur te vermaken maar linkervleugel zat al snel los, te breekbaar om echt leuk mee te spelen. Wel goede foto’s en toch zo’n uurtje vermaakt in totaal. Zoontje vond het gaaf maar wel jammer dat karton zo snel stuk gaat, misschien iets bedenken met plastic, waar hij dan nog een keer mee kan spelen. Ondanks dat: creatief idee!

Het vouwen van de panelen was een meertje moeilijk in je eentje. Maar uiteindelijk ging het uitstekend.

Precies wat past in ons huis

Het keukentje past bij de lampen.

Super fijne service

Het is super leuk, origineel en het werkt geweldig! Ik heb er met plezier besteld!

Mooi product

Netjes verpakt . Past goed in mijn huis. Zelf een snoer ( strijkijzer)wat qua kleur beter bij de lamp past, gemonteerd en opgehangen.

Prima en snel geholpen

Ik had twee tijdelijke gordijnen besteld. Bij 1 van de 2 was ik vergeten de hoogte op te geven. Geen probleem, ben keurig gebeld en het werd allemaal in orde gemaakt en binnen 24 uur geleverd!

Het doet wat het moet doen ;-)

Het in elkaar zetten in mijn eentje was wel een uitdaging, het zijn uiteindelijke behoorlijke oppervlakten die je moet zien te handelen. Máár, ik zit nog tot begin oktober zonder gordijnen, ze verduisteren, houden de warmte veelal buiten en je wordt vanzelf handig na een paar dagen. Aangezien ik ze vnl 's nacht voor de ramen wil en ze dus op/af de vensterbank zet, moet je ook steeds kijken waar je ze dan laat. Maar, we zijn vrienden geworden inmiddels ;)))

Heel tof product!

We zijn heel blij met de Tolmin lamp voor in onze hal! Het staat heel gaaf en voelt goed dat het een duurzaam product is. Enige minpuntje: de lamp wordt zonder plafondkapje geleverd (indien gewenst wel met fitting en snoer), dus die moesten we nog los bij de bouwmarkt halen.

Maximaal speelplezier!

We hebben een junior tent cadeau gegeven en we hebben de jarige en haar zus de hele middag niet meer gezien. Wat een plezier met karton!

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!