Heel leuk duurzaam bed!

We zijn heel blij met het bedframe. Het is makkelijk in elkaar te zetten en het ziet er super uit. Mijn zoon heeft er led-verlichting op geplakt en nu heeft hij een hippe tienerkamer. Een aanrader! (PostNL heeft de levering wat vertraagd, maar dat kan KarTent niet helpen.)

Mooie kwaliteit, snelle bezorging

Lampen zien er mooi uit, wij hebben er meerdere opgehangen. Goede service, met zelfs een leuk persoonlijk bericht.

Zat in 20 minuten inelkaar een mooi noodoplossing voor me dochter

snelle levering en een prachtige lamp

ik kwam op deze webwinkel via thuisbezorgd en vond zowel de lampen als het speelgoed heel erg leuk. Uiteindelijk een lamp voor mezelf besteld en ik moet zeggen: ook in het echt ziet hij er leuk uit. Heel apart, licht en toch stevig

Mooie 3D puzzel van karton.

Snel geleverd en uitstekende verpakking. Alternatieve decoratie. Met feeling makkelijk in elkaar te zetten. Grappig.

G E W E L D I G

Ik heb het bed snel ontvangen en snel in elkaar gezet. Verder is het bed, zoals beloofd, heel stevig! Wel heb ik de verpakkingsdoos weggegooid. Dat vond ik zonde. Misschien een idee om het bed met tyraps te binden. Dat scheelt verpakking.

Zeer klantvriendelijk en snel

Het contact verliep snel en vriendelijk. Een klein probleem was snel opgelost. Zeer prettige ervaring.

Fantastic!

I purchased the arch bed, which is easy to assemble and extremely comfortable. I have had a few daytime naps as well because the bed is so nice! The Kartent folks were lovely and friendly, and managed to navigate the inevitable Brexit complications (if you are buying from the UK expect higher costs and a customs delay). Highly recommend. Hartelijk bedankt!

Leuk en handig

Ideaal om eenvoudig je eigen nachtkastjes in elkaar te kunnen vouwen. Wel opletten dat je niet te snel vouwt of net een hoekje vastpakt zodat je een lelijk stukje hebt. Ze zijn verder mooi en stevig. Ik ben er erg blij mee

Superleuk om zelf een lamp in elkaar te zetten

Goede nette levering, mooi ingepakt, duidelijke instructies

Bijzondere lamp

Bijzondere lamp, snelle bezorging en goede communicatie. Wel hadden we ons niet gerealiseerd dat weinig licht door karton heen komt waardoor we extra lampen aan moeten doen terwijl dit bij vorige lampenkappen niet nodig was.

Mooie tafels, snelle levering

Goede kwaliteit en nog betere service

Ik heb de kledingkast. En wat ziet deze er top uit. In elkaar zetten was wel even lastig zonder beschrijving. Maar even gemaild en de volgende dag kreeg ik deze. Erg stevig en voldoende ruimte voor hang,-en legkleding

Pieces misses

We are very upset because the two lamps are not finished. Some pieces are missing for the little rocket ( the feet and the socket) and for the big diy lamp ( the cable for the bubble). Can you do something for us? Thank you

Wel prima

Voor mijn laptop (17 inch) en de extra kabels die aangesloten zijn is dit artikel niet meteen geschikt. ik heb zelf de kleine inkeping in de zijkanten groter gesneden zodat de kabels wel in de laptop passen. Handiger als er een optie is voor grotere gaten.

TOP

geweldig artikelen en een top levering !! helemaal super

Prachtige fun afvalbak

Een hele grote doos kwam aan en we hebben met z'n allen de sorteer prullenbak gevouwen en bekeken wat waar hoorde. Met een beetje puzzelen stond het zo in elkaar. Super stevig karton en heel handig dat de zakken vastblijven zitten door de speciale gleuven en de deksel houd alles in vorm. Afval scheiden was nog nooit zo gemakkelijk en leuk.

Wel blij mee, maar op lange termijn niet heel degelijk denk ik

Ik kocht de het sta "bureau" Voor nu prima, want staan is beter dan zitten. Voor het geld ook helemaal goed. Alleen voelt het een beetje gammel aan, dus op lange termijn gaat denk ik beetje instabiel worden. Maar dus prima voor nu. Levering prima, in elkaar zetten kan een kind van 9. Dus eigenlijk helemaal prima, maar ik denk toch dat ie tegen het eind van het jaar bij het oud papier staat...

Alweer zo'n leuk product!

Dit is mijn tweede ervaring met de producten van Kartent en het is al net zo'n succes als de eerste. Deze keer gegaan voor het dhz-pakket om een lamp te maken. Lekker een dagje knutselen en je hebt een unieke lamp. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik iets bestel.

Product voldeed niet aan verwachting

Sta bureau gemaakt van karton is absoluut niet geschikt om aan te werken. Het staat niet stabiel genoeg. Het is leuk voor een dag maar de inves****** niet waard.

2de bed, wij zijn fan!

Begonnen met een kartonnen bed voor mijn dochter, deze week een 2de bed gekocht voor mijn zoon. Deze keer een andere soort omdat je dit tot 2m20 kon bestellen. Stevig materiaal, leuk om in elkaar te zetten. De kinderen slapen er heerlijk op!

Geen gekraak, snel geleverd, lekker geslapen

Voelt goed!

waardeloos

Niet in elkaar in te zetten en bij het oud papier gezet. Zonde van mijn geld.

TOp.

Mooi initiatief, leuke producten!

Positief

Ik heb bij Kartent een bed besteld met lades. Helaas waren ze de lades vergeten te leveren, maar dit werd direct door de klantenservice opgelost. Ook fijn contact gehad met de medewerkers. Het bed is zelfs iets aangepast naar mijn wens, al met al een top service. erg tevreden.

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!