Geweldig als kado voor kids

De doos was groter dan verwacht. Misschien helpt een foto van de doos en een beschrijving van de grote? De gevraagde extra kosten voor de verpakking van de bouwstukken waren ook zeer vreemd vermits je toch geen verbouwpakket zonder verpakking kunt opsturen? Totale prijs mag meteen duidelijk staan! In iedergeval de creativiteit van het herbruiken van karton en maken van kartonnen speelgoed was zeer fijn en het leukste is dat de kinderen hun speelgoed zelf kunnen inkleuren. Echter mag een stuur in de trein cabine naar de volgende edities begevoegd worden dat was het enigste wat de kids al gemis hadden. Ik beveel het aan al is de prijs wat aan de prijzige kant. Mijn excuses hiervoor. Alvast bedankt voor de snelle levering en de uren speelplezier die hopelijk zullen komen.

nice products. easy to use. fun for the kids

What one would expect.

Stevige tent

Een hele mooie grote tent. De tent is redelijk snel in elkaar gezet. Het pakketje was wat vertraagd maar ze gingen er meteen achteraan. De tent kan zeker tegen een stootje, het is van mooi dik karton. Ze zullen er veel plezier aan beleven.

Snel geleverd, mooi product

Snel geleverd, mooi product

Pingpongtafel snel in elkaar gezet, wennen aan het kleine model, maar wel erg leuk!

Ons gezin vindt tafeltennissen erg leuk. Nu kunnen we zonder veel moeite even de tafel opzetten en gelijk spelen. Hij is ook zo weer opgeborgen. Alleen is het handvat van de badjes al na 1 x spelen een beetje geknakt. Maar we kunnen ze nog gebruiken.

Leuke kartonnen kerstboom om met de kleinkinderen te versieren!

Eenvoudig in elkaar te zetten. Kan zeker nog een paar maal gebruikt worden.

Ziet er spannend uit.

We hebben de sjoelbak nog niet gebruikt. Gaat deze dagen gebeuren tijdens onze vakantie op Texel.

Ondanks drukke periode, was ik verbaasd dat de stoel zi snel werd geleverd.

degelijk en duurzaam.

Degelijk product, zeer goed en duurzaam verpakt. Top idee, perfecte uitwerking. Prima ervaring.

super snelle levering

veel te laat besteld - in deze lockdown - en dan toch nog op tijd geleverd - met een kartonnen kerstboom als bestelling wel heel fijn, want anders mosterd na de maaltijd. Super blij! En hij is ook nog eens super leuk!

Leuk apart produkt, snelle levering, gaat niet lang mee.

Leuk produkt. Aparte vormgeving. Levering was snel ondanks de decemberdrukte. Maar produkt gaat natuurlijk niet zo lang mee. Prijs vind ik daardoor best pittig.

Heel leuk product en een super service.

Er was iets mis met mijn zending, maar dat is prima opgelost. Het is erg leuk om van karton een spelletje of een tent te maken.

Geweldig!

Mijn kleinzoon van 2 jaar als kerstcadeau het speelhuisgegeven. Was gelijk zijn huisje!

Great Products and Excellent Customer Service

I ordered a Kartent Junior for my nieces as a Christmas present this year. The tent arrived very quickly, packed professionally. The tent was a smash hit with the kids; they immediately started decorating it and bringing all their favourite toys into their new den. 5/5 would most definitely recommend!

Het is een kerstcadeau dus hoe het product echt zal bevallen weet ik niet. Verder goede service, niks mis mee!

prima product voor een goede prijs

prima product voor een goede prijs

leuke dingen snel geleverd

heb schildersezel besteld en zelfs in deze tijd binnen 2 dagen ontvangen. De dag erna nog een extra pakketje met gebruiksaanwijzing, waren ze vergeten bij te voegen

Gewoon TOP!

Zeer klantvriendelijk en snel!

Mooie, stevige kerstboom

Hij zat wel dubbelgevouwen in de doos, maar dat heeft geen invloed op de stevigheid. We kunnen hem volgend jaar zeker nog eens gebruiken!

Geweldig om in een kleine ruimte thuis toch de ervaring van het tafeltennissen te hebben,

Leuk product heb een poppenhuis gekocht. Onwijs snel in elkaar gezet duidelijke omschrijving.

Geniaal bedacht!

Hoe iets simpels zo doeltreffend kan zijn!

Ik heb een super mooie lamp nu boven de eettafel <3

Ik heb de kartonnen lamp gekocht die je nog zelf moet lijmen. Ik ben helemaal fan! en ook nog zelf vorm te geven. Misschien komt er nog wel ooit iets bij. Helemaal leuk dit

Mooi product

Een mooi product met een goed verhaal. De hanglamp gekocht met korting via de ASNbank. Ik heb er eer snoer bijgekocht, maar tot mijn verbazing zit er geen kapje voor op het plafond bij. Dat vind ik er jammer. Nu ben ik dus op zoek nasr een los en bijpassend kapje.

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!