Ik heb een super mooie lamp nu boven de eettafel <3

Ik heb de kartonnen lamp gekocht die je nog zelf moet lijmen. Ik ben helemaal fan! en ook nog zelf vorm te geven. Misschien komt er nog wel ooit iets bij. Helemaal leuk dit

Mooi product

Een mooi product met een goed verhaal. De hanglamp gekocht met korting via de ASNbank. Ik heb er eer snoer bijgekocht, maar tot mijn verbazing zit er geen kapje voor op het plafond bij. Dat vind ik er jammer. Nu ben ik dus op zoek nasr een los en bijpassend kapje.

Snelle Levering, kwaliteit (van mijn vouwkunsten) twijfelachtig

De reden dat ik (maar) 3 sterren geef is omdat ik twijfel of het eindproduct zoals ik het in elkaar gezet heb wel goed is. De hoeken van het bed sluiten namelijk niet goed aan (spleet). Maar het bed staat nog en het slaapt prima, ziet er alleen niet zo strak uit als op de website. Ik weet dus niet of dat klopt, of dat ik iets verkeerd heb gedaan, alhoewel ik wel alle instructies heb opgevolgd zoals beschreven staat in de korte handleiding.

Snelle levering, goede service & mooi product!

Perfect!

Leuk tafeltje!

Mooi uitziend tafeltje. Past helemaal waarvoor ik ‘m heb bedoeld.

Viel tegen!

Het vouwen van de fotolijstjes lukt niet, het is ondoenlijk om dit netjes te doen. De lijstjes zelf knakken om. Hier is het wellicht beter om met een stanleymes de achterkant eraf te snijden. Ook het vouwen van het huisje was een klus. Ook daarbij knakten of scheurden de randen. Is het niet mogelijk om daar waar gevouwen moet worden het karton te rillen. Of zo iets? Overigens spelen de kinderen er niet minder om. Maar ik denk dat het huisje geen lang leven is beschoren. Ik zal de producten niet aanbevelen. Wel jammer want ik vind het een fantastisch idee om te werken met karton. Als jullie wat kunnen verzinnen voor dat vouwen, zou dat top zijn.

Super service!

In eerste instantie de verkeerde bestelling geleverd gekregen. KarTent heeft dit direct opgepakt en opgelost, super! Dankjewel KarTent!

Superblij neefje

Goed ingepakt duurzaam kadootje (het vliegtuig) gekocht voor mijn neefjes 2e verjaardag. Hij wil het vliegtuig niet meer uit en wil graag dat z'n moeder hem daar het eten serveert.. Goed voor uren speelplezier, creatief kladderen en het stimuleren van de verbeelding.

Stevige laptopstandaard

Mijn laptop is groot van formaat. Je kunt zien dat de kartonnen standaard gemaakt is voor wat kleinere laptops, maar desondanks blijft hij goed staan!

prima service

bij eerste zending klein probleem maar prima opgelost !

correcte afhandeling en prima product !!!!!

in deze tijd van anti-plastic is dit een geweldige site !!!! met het restkarton (na het ineenzetten van onze kerstboom) heeft onze kleinzoon nog veel plezier gehad ! Hij maakte er zijn eigen kerstboom mee, en deze was ook geweldig !! Geen verspilling en ecologisch verantwoord. Wij zijn fan !

Enthousiaste kinderen, dus dan is het geslaagd :)

Huisje & stevigheid Valt tegen

Bestellen ging makkelijk en op de site ziet het er leuk uit. Tijdens het opzetten van het huisje al snel scheuren in het dakraam en het bevestigen van de flappen blijft nauwelijks zitten. Begrijp dat we realistische verwachtingen mogen hebben bij een kartonnen huis maar dan is de prijs kwaliteit verhouding niet in balans.

Hergebruikt karton, geweldig!

Bestelling kwam snel. De kerstboompjes worden vandaag in de veilige vingerverf gezet door dementerende moeder van beste vriendin; mèt penseel, want ze schilderde ooit ook zeer serieus! De stoelen nog niet in elkaar gezet, ik weet nog niet hoe ze worden. De fotolijstjes vielen met Sinterklaas zeer in de smaak en zullen eerdaags óók in de vingerverf worden gezet ; )

Mooi, maar niet heel geschikt voor kleine kinderen

Het is een mooi product. De voorkant van de trein is mooi stevig en geschikt voor kinderen. De achterkant en met name en met name de zijwanden van de cabine zijn echter erg kwetsbaar. En daarmee ongeschik voor kleine kinderen. Het product is licht dus makkelijk te verplaatsen, maar ook door kinderen. De wielen trek je er ook zo af. We hebben hem nu een week en hopen dat hij een maand volhoudt. Niet echt een duurzaam product. Karton kan als het goed ontworpen is een mooi stevig product geven. Deze is dat helaas nog niet.

Nog niet te geven!

Omdat Sinterklaas niet door kon gaan wachten de tafeltennistafels voor de kleinkinderen op Kerst. Ik kan dus nog geen beoordeling geven. Sta wel positief tegenover jullie bedrijf. Vriendelijke groet.

top

goede service goede communicatie, goed product

besteld,betaald,gebracht!

Mooie, originele producten. Goed ingepakt en onbeschadigd ontvangen.

leuk, speels en inspirerend om te kopen

Goed geholpen via de Chat. Bleek nog een aanpassing mogelijk van mijn bestelling. Snel verwerkt zodat PostNL nog tijd had het te bezorgen, kwam goed op tijd aan. Producten zijn stevig en gemakkelijk in elkaar te zetten. Heb al veel leuke reacties gehad. Verwondering over waar dit vandaan kwam en hoe leuk dit eigenlijk is. Je kan zelf met het product nog van alles doen: kleuren, versieren, aankleden, etc.

Makkelijk en goedkoop

We bestelden een bed voor in een huis waar geklust moet worden. Nog niet klaar om in te richten, wilden we nog geen echt bed kopen, maar wel het comfort van een bed. Het bed heeft een echt bed gevoel, is stevig en maakt slapen een stuk beter. Geweldig dus en precies waar we op hadden gehoopt. Enige hele kleine puntje van kritiek is dat ik had verwacht dat het makkelijker in elkaar te zetten zou zijn. Niet heel ingewikkeld, maar je moet voorzichtig zijn met de vouwlijnen en de platen schuiven stroef in elkaar. Maar daardoor is het wel stevig waarschijnlijk wat ik belangrijker vind.

Eenvoudig te monteren en super leuk

helemaal tevreden!

erg mooie lamp!

Bezorging binnen 3 dagen Kinderen vinden de tent geweldig

Fijne ervaring!

In eerste instantie was het verkeerde pakket geleverd, maar super goed en snel opgelost!

Snel geleverd en mooi verpakt

Is cadeau dus moet nog in elkaar gezet worden. Met de duidelijke handleiding van site is dat zeker geen probleem.

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!