geweldig speel object

mijn kleinkinderen zijn helemaal blij met de stoomboot! Wat een speelplezier geeft dit. En na Sint: opruimen dat karton naar het oud papier.

Hij staat nog niet. Dit gebeurt as vrijdag Maar de levering was super snel.

Hij is super leuk !

Ik vind het alleen jammer dat de vlaggetjes dubbel gevouwen zijn !

Leuke stoomboot, wel wat beschadigd bij levering

Hele leuke stoomboot! 2 onderdelen pasten niet zo goed in elkaar, maar voor de rest helemaal top :) Hij was wel wat beschadigd bij levering.

Niet zoals verwacht

Als het tussenschot van karton net staat, dan lijkt het heel wat. Al na een dag gaat hij iets schuin staan. Binnen een week hangt het karton al helemaal naar één kant. Dikke vette miskoop.

Ge-wel-dig Design !

This is design in all its aspects: Beauty, Sustainability and Functionality: Fit for purpose, easy disassembly and storage, light weight, from re-used material and completely recyclable again. Admirable and a great example for other product designs.

Mooi stevig kattenhuis

Goed in elkaar te zetten, er ontbraken twee splitpennen. Zonder deze zit het huis toch stevig in elkaar.

Snelle bezorging, fijn contact

Knutselen voor volwassenen :)

Bij Kartent een DIY lamp besteld. De dag na bestelling in huis. Product was zoals beschreven, alleen nog even zelf in elkaar flansen! Maar dat was natuurlijk de bedoeling :)

Mooie originele lamp

Mooie duurzame lamp alleen jammer dat ik dacht dat ie gebruiksklaar was om neer te leggen ergens met n stekkertje eraan. Dat zit er niet aan , kan hem nu alleen ophangen...

super

super blij met product en snelle levering

Mooi, praktisch en duurzaam product. Aanrader!

Mooi, praktisch en duurzaam product. Aanrader!

Goed afgewerkt ontwerp

Mooi bedrijf

Prima product

De lamp voldeed geheel asn mijn verwachting. Snelle en zorgvuldige afhandeling. Complimenten !

Precies zoals beloofd

De bestelling was een dag te laat, maar dat hebben jullie gemeld. Hel fijn. De kruk is wel lastig ingevouwen te houden maar de karton wat overblijft uit de insparinf kan ik als stut gebruikten. Dus dat is gefikst. Misschien is hier iets op te bedenken als aanpassing.

top product

xxx

Mooie lampen

Leuk om ze in elkaar te zetten,nog leuker om er 's avonds van te genieten!

Leuke tentjes

Mijn katten zijn (zoals bijna alle katten) dol op dozen. Ik laat verpakkingsdozen wel eens een tijdje staan, maar uiteindelijk wil ik wel mijn huis weer opruimen. Met twee witte, stijlvolle kattententjes zijn we allemaal tevreden! Het in elkaar zetten met splitpennetjes vroeg nog wel even wat handigheid, want zolang de tent niet helemaal in elkaar zit, gaan de splitpennen makkelijk los. Ik ben blij dat de tentjes uiteindelijk zeer stevig zijn. Er zaten te weinig splitpennetjes bij de levering, maar via de chat was dat snel geregeld; de volgende dag had ik alle een envelop met ruim voldoende splitpennetjes in mijn brievenbus.

Helemaal blij met het kartonnen bed!

Mijn zoontje slaapt er heerlijk op. En nog stevig genoeg om salto’s op te maken ook!

Snel in elkaar te zetten en lekker licht!

Het is fijn deze extra tafel erbij. Kan hem zomaar zelf verschuiven. Had hem ook snel in elkaar. Ben 72... Alleengaande. Moest het dus zelf doen. Er werd wat geklaagd over de "gebruiksaanwijzing". Nù, gewoon rustig kijken en stap voor stap... Tot de volgende keer...

Mooi product en makkelijk in elkaar te zetten

Het laptopstandaard dat ik heb besteld is makkelijk in elkaar te zetten en werk hartstikke fijn. Heel blij mee! Helaas werd mijn bestelling ruim anderhalve week later bezorgd, naar de fout lag bij de bezorgdienst. Kartent reageerde snel en effectief op mijn vragen over de late bezorging.

Prijs/kwaliteit zeer degelijk materiaal!

Wij kochten het aan om in ons eethuis te plaatsen tussen de tafels; ook mijn zus die kleuterleidster is, zag er heel wat mogelijkheden mee voor in haar klas; een nichtje wil ze gebruiken om de grote slaapruimte wat intiemer te maken volgens het idee van haar kinderen!

Aangenaam verrast door origineel product

Een bedombouw van karton leek me wel wat. Nooit geweten dat dit op de markt is. Bij online zoekactie gevonden. De gebruiksaanwijzing is naar mijn smaak te summier. Het kostte me een minuut of tien om te begrijpen hoe alles in elkaar gaat passen en hoe je moet beginnen. Waarom maken jullie geen korte video waarin je dat ziet? Het bed is stabiel en onverwacht sterk. Wel merkte ik dat je niet op de rand (van 5 cm) kunt gaan zitten. Die is daarvoor niet sterk genoeg. Maar elke plek op het maras wel. Het is geen wegwerpbed, maar ik vraag me wel af hoe lang het ombeschadigd meegaat. Nog een idee: waarom geen buitenrand met een kelurtje?

Toffe spullen, goed concept

Toffe lampenkap besteld en hangt inmiddels. Ik was zelf al bekend met upcycling en ik vind het idee, om meubels/asseccoires te maken van karton, geniaal!

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!