Snelle service en je krijgt waarvoor je betaald

heel goede eerste ervaring,dank u wel

Leuk product

Ik moet nog ontdekken of het sterk genoeg is.

Mooi product, vlotte levering!

Zie hierboven

Erg mooie lamp

Erg mooie lamp, en voor een goede prijs. Ik zal er weer kopen.

Great bed!

I have made a great cardboard bed out of the Kartent cardboard package I ordered! It is very firm and beautiful.

Snelle levering!

Voor onze wachtkamer in de huisartspraktijk kartonnen "mensen"besteld. Binnen twee werkdagen zat de wachtkamer "vol". Erg tevreden over.

Wat een geinige producten!!

Mijn zoon heeft ooit op een festival overnacht in een Kartent en was enthousiast, dus ik ging op de website kijken en wat hebben ze veel leuke, gerecyclede en geupcyclede producten! Wij hebben een kado voor onze kleindochter van (vandaag) 1 jaar aangeschaft en iedereen vond het een top kado. De website is overzichtelijk en duidelijk. Bestelling verloopt eenvoudig en de levering was vlot. Prima.

Super product

Een stabiel product. Simpel doch effectief. Goed voor milieu en portomonee. Instructie was ietwat vaag gedrukt dus moelijk leesbaar.

Heldere webshop, goede producten

De webshop is duidelijk in gebruik, de kosten zijn helder en de productkwaliteit is goed.

Ziet er goed uit

Makkelijk in elkaar te zetten

Goede kwaliteit, bouwplan zou handig zijn

Goede kwaliteit karton en gemakkelijk om in elkaar te zetten. Een bouwplan zou wel handig zijn om toe te voegen. Op de website staan er, maar van deze nu net niet. En het pakket zat een week vast bij PostNL. Pas na een telefoontje werd dit opgestuurd.

Spannend maar geweldig

Een kartonnen bed klonk toch wel wat spannend, maar ik ben er nu super blij mee! Het was makkelijk in elkaar te zetten en is heel stevig. Heel fijn dat er hierdoor een duurzamere en goedkopere optie is voor bedden!

Klantvriendelijk en snel geleverd

Goede klantvriendelijke website en telefonisch goed te woord gestaan. gemaakte afspraken goed nagekomen. In één woord: TOP!!

Super stevig bed

Opzetten kost max een half uur, matras erop en prima slapen!!

Snel en mooi product

Het product was er echt super snel! Sneller zelfs dan eerder aangegeven. En verder werkt het ook gewoon heel goed, ik heb een laptopstand gekocht en die is super stevig.

Een goed produkt.

Snelle levering. Ee stevig en goed produkt.

Prima produkt

Leuk om te zien wat er allemaal met karton kan.

Mooi product, fijne service!

Prachtig product natuurlijk, prijs-kwaliteit in verhouding en een erg vlotte klantenservice (toen er één onderdeel van onze olifant ontbrak).

Tof product

Ziet er mooi uit en snel geleverd

Goed product Goede website Goede prijs Aflevering en verzending prima

Ziet er leuk uit, maar niet heel solide

Voor onze kinderen hebben we het speelhuis besteld. Bij het in elkaar zetten brak een van de lipjes af, wat natuurlijk erg spijtig is als de kinderen er nog niet eens mee gespeeld hebben. Daarnaast zaten er ook vouwen in de ruiten. Niet zoals verwacht helaas.

Great

Great

Prima service en makkelijk in elkaar te zetten!

Mijn dochter van 13 heeft het helemaal zelf gemonteerd. Super!

Viel erg tegen

Kwaliteit/prijs verhouding viel nogal tegen. Zat geen gebruiksaanwijzing in de doos en die bleek uiteindelijk op de website te staan. Hij zal niet (lang) gebruikt worden. Jammer

De verpakking zou onderdeel moeten zijn van het ontwerp

Het zou nog ingenieuzer als de verpakking ook gebruikt kan worden, nu gooi je die toch weer weg.

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!