Goed idee, echter te zwak

Wij hebben de tussenschotten met ramen besteld. Helaas trokken de dingen na een week al scheef en zijn ze niet meer bruikbaar. Waarschijnlijk een problem met de luchtvochtigheid bij ons op kantoor. De laptophouders zijn wel heel erg leuk, deze zal ik ook aanbevelen.

Super leuke heerlijke speeltent

Had stiekem nog iets makkelijker verwacht om in elkaar te zetten, maar eigenlijk is het nog steeds super makkelijk en snel.

Kwaliteit slecht

Ik vond het zo'n mooi idee/concept en fotos op site zien er goed uit. De papierbakjes voor bureaus heb ik gelijk weg kunnen gooien - niet stapelbaar. Gewoonweg slecht. Ook afvalbakken (3 soorten) slecht. Kortom echt heel erg jammer. Goed idee uitvoering en ontwerpen bijzonder matig. Dus bijna 90 euro wegegooid geld.

Voorlopig lekker slapen

Het tweepersoons boogbed heb ik nu een kleine week en ik slaap heerlijk. Fijn dat ik geen (zware) bedframe en lattenbodem hoef aan te schaffen. In elkaar zetten was een eenvoudige klus. Tot nu toe tevreden!

Perfect!

Super fast delivery! Super quality! Thank you!

Heel attent en bewust concept!

In deze tijd zeker een heel bewust concept, waarbij Kartent op een gemakkelijke manier gebruik maakt van Kartent, heel leuk om te zien en goede ervaring met bestellen / levering.

Goede uitvinding

voor een vrij simpel ontwerp is het een ideale uitkomst in deze tijd

Fijne kartonnen prullenbak

Ik heb de kartonnen trio-prullenbak nu een paar weken en deze bevalt erg goed. We gebruiken hem op afval in te scheiden (tip: perfect voor glas, papier en plastic - voor restafval zou ik hem niet gebruik i.v.m. open bovenkant). Hij was gemakkelijk in elkaar te zetten. Van te voren maakte we ons zorgen om de stevigheid van het product, maar dat bleek niet nodig: het product staat nog steeds ondanks dat er een meermaals water overheen is gegaan. Een aanrader!

Prima service, goed bereikbaar en Flexibel

Vlot en snel geregeld!!

Erg leuk !!!!!!

Leuk om te hebben , te geven en in elkaar te zetten. Binnenkort nog een lamp bestellen !!!

Wel een prijzige minitent

Wij gebruiken de minitent als voorbeeld voor een ontwerpproject. Toch wel een stevige prijs voor iets wat je ook kunt beschouwen als promo artikel. We steunen echter het project en vandaar dat we er toch 3 hebben aangeschaft.

fantastisch

Het ging makkelijk en het werd keurig geleverd

Ok. En snelle levering

Keek er naar uit!

Leuk idee. Alleen de pingpongbal stuitert niet op karton. Dus dat was een tegenvaller. We hebben er 2 triplex plaatjes voor gemaakt en die er op gelegd. Daar hadden jullie zelf iets op moeten verzinnen! Maar nu lukt het spelen.

Snelle levering slecht product

Kartonnen scheidingswand besteld , staan zo krom als een banaan . Onbruikbaar

Prima en levering op tijd na bestellen van de producten

nvt

Leuke kreatieve producten in coronatijd

alles ging super soepel!

prima bestelproces, goed afgeleverd en uitgelegd, heel fijn allemaal!

Je mag op twee oren slapen

Even schrikken als je bed als een hoopje karton bij je aan huis wordt gedropt... Snel in elkaar geplaatst, goed voor milieu en een fijne nachtrust: je mag op twee oren slapen. Ik ben er alvast blij mee!

Levering en afhandeling van de bestelling was vlot en accuraat.

Ik ben tevreden over het product. er ging even iets mis bij de bestelling op de site, maar in het mailcontact hierover werd er vlot gereageerd.

Tóp!

Wat een leuke Pinksterdag! We kwamen met de kartonnen ping pong tafel bij de kleinkinderen. Groot succes!!

Vlotte service, knap materiaal

Wij kochten het bed op maat 1m40. Het is leuk om het samen op te bouwen. Het is heel stevig. Een fijne gedachte om mee te werken tegen verspilling!

Heel blij

Kleinzoon is er heel blij mee, hij vond het vliegtuig geweldig

sympathiek logeerbed.

Snelle levering en product naar verwachting. Als je wat minder hoog scoort op ruimtelijk inzicht, vraag dan wel om een goede handleiding want ik kreeg die van een voetenbankje. Ook op de site staat geen handleiding voor dit product maar je kan daarover contact opnemen. Op zich niet ingewikkeld om in elkaar te zetten. Het bed lijkt stevig. Ik heb er een zwaar matras op, de tijd zal zeggen of het een blijvertje is. Tot zover z'n geld zeker waard!

Leuk tafeltennissen in een kleine ruimte.

In minder dan één minuut heb je een kleine variant van een echte pingpong tafel. Erg leuk om in je woonkamer neer te zetten en om even in beweging te komen en te lachten met z'n allen. En ook weer in minder dan één minuut opgeruimd. Een aanrader! Wel een tip: leg er zelf een houtenplank op want het balletje stuitert niet echt op karton.

Lemelerbergweg 63

1101 AW Amsterdam

Over Kartent

Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Van kartonnen glijbaan, verlichting en bedden tot vergadertafels, kasten en zakelijke oplossingen op maat: wij houden van karton!